Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Nekem ez nem fejlődés, hogy a jelenlegi programokra kigyúrják, mint állat, közben semmi innováció, semmi tartalék.

Nekem a fejlődés az a Mantle, a TrueAudio, és a 290 mögött álló masszív architektúra. Tudom, anagyja nincs jelenleg kihasználva, de ezek attól még létező dolgok.
A 970/980-ban én csak lehúzást látok, hogy kigyúrták a régi motorokra, de nagyon, és így egy középkategóriás felépítésű kártyát el tudnak adni csúcskategóriás áron és annak látszó sebességgel.(#20906) BMW001: Gagyi volt a 280X-ed, ennyi. Nálam volt jópár Vapor-X, 1125MHz felett ment mindegyik, a jobbak 1150-1200-at, a jobbik Toxic 1225Mhz-et is megfutott, 1750Mhz-es ramokkal.
Amiben viszont nagyon jók voltak ezek az új revíziós Tahiti csipek, hogy bár picivel csökkent az elérhető órajel, de durván csökkent a fogyasztásuk is, sokkal kevésbé szálltak el jól meghúzva, mint a régi, elsőgenerációs BOOST nélküli 7970-ek.(#20907) ffodi: Fél év alatt játszottam kb. 300 órát összesen a 290-emmel. Mennyivel került (volna) többe, ha gyárilag használom +80W fogyival a 970-hez képest? Kemény 1500Ft-al összesen, fél év alatt. De mivel alulfeszelve ment, mivel bőven elég volt úgy is, és fogyasztott talán 10-20W-al többet egy tuningolatlan 970-nél, így semmivel sem került szinte többe.

De mondjuk, ha játszol egy évben 1500 órát, ami azért elég durva, ha életed is van mellette, az is csak évi +7500Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Automata kávégépek
- Google Pixel topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24GB GDDR6X eladó!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest