Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz lowzor #20846 üzenetére

Mar plafonon vagyok... Ha veletlen filmet akarok nezni, akkor nekem kell a moncsikat kihuznom. Utana szivok, mert a CCC neha nem jegyzi meg a setupot, es barmikor, amikor ujra akarom konfigolni, vagy lefagy, vagy nem csinal semmit. Neha persze okes.... Ha CCC-bol kapcsolom le, es valtok monitort, akkor az istenert nem tudom ujra konfiguralni, az hogy ujraengedelyezze pedig egyenesen lehetetlen. Neha 10 percet szivok, mire betudom allitani. Ez zavar a legjobban...
    Mikrolagokrol nem beszelek... TRI CF-el volt annyi FPS-em az altalam hasznalt felbontason, mint masnak FHD-ben, megis elvezhetetlen volt a game. Crysis -ok, FC3, Metro-k, AC, Stalker-ek.... elegem lett, nah. :U Eros VGA a 290X, nem kerdes, de ekkora teljesitmenyhez ne egyen mar ennyi aramot. OC sem tul acelos. Haverom kis Zotac 970-e(ami majd fele olyan hosszu, mint a 290X, es kb. a fogyastasban is ez az arany) agyig huzva foldbe dongoli az 1230-on jaratott 290X-emet. Es o meg nem is vizzel huti... Nalam realisan leggel 1140 korul vege van a dalnak. Ugy nezve pedig meg rosszabb a helyzet.

Lapajbacsi: Nem en irtam. :D Csak itt paran leirtak elottem. Gondolom a fogyasztasabol kovetkeztetve, a teszteket pedig mellozve. Pedig feltetlen attol csucs vga egy vga, mert egy reaktor kell, hogy kiszolgalja.

Ellenben ha kijon az uj AMD vga, es versenykepes lesz, akkor visszaterek. Itt az NV oldalon csak a szinekkel van bajom, de ugy tudom, van ra profil, amitol minden olyan lesz, mint az AMD-nel.

Új hozzászólás Aktív témák