- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #11301 üzenetére
Jó kis kártya az!
-
N.Ferry
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #11295 üzenetére
az a ph-s teszt elég sanda volt.... -
N.Ferry
senior tag
Egyébként bas*hatom a 3 év garit,ha 3 hónap múlva gariztatni kell
.
Nekem nagyon bejött a Tri-X,nem cserélném le se Msi gamingra,se Asus-ra,egyedül a Lighting érdekelne,de nem halok bele ha ez marad.
2 év múlva meg már töredékét se fogja érni a kari,szinte tök mindegy mennyiért adom el... -
N.Ferry
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #11166 üzenetére
Sapphire eleve felejtős?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Areturus #11144 üzenetére
Azért ésszel,az az 500-as éppen hogy,sőt én cserélnék,de ez már más tészta. (azért gpu-z-vel nézd mennyit eszik a kártya tuning alatt,mert meg tud jönni az étvágyuk
)
Ha artifactol akkor finomítgatni kell,nekem ezen az órajelen nincs,különben nem is hagynám ezen.Persze állítottam venti profilt,de abszolút barátságos a hangja,mondjuk egyébként is fülessel játszom.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Areturus #11141 üzenetére
Üdv!
Menne 1200-at is,de ahhoz már több fesz kellene,igazából azt nem is teszteltem ki eddig,csak benceztem egyet maxon.
A beállított értékek 24/7-re vannak igen,bár én ezt a profilt csak akkor kapcsolom be ha játszom,egyébként alapon megy,mert arra felesleges.
Csak a power limitet toltam ki +50%-ra se memoryra se auxra nem adtam + feszt,mondjuk ezt trixxben nem is lehet megtenni.
Tesztre ezt a hsz.-t tudom mutatni hirtelen,de ha megmondod hogy mit szeretnél tudni,látni írd meg és ha tudom megnézem.
(béeft ne kérjél,az nincsen.
)
-
N.Ferry
senior tag
válasz
ricshard444 #11041 üzenetére
ha én nem béefezek,akkor is van most értelme felraknom a mantlit?
lehet rosszul tudom,de ezen kívül meg a thief-en kívül,semmi sem támogatja nem? -
N.Ferry
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #11014 üzenetére
alapon van? sajna benne van
Pacy : Ez csak azért van,mert nincs is annyi asus itt fórumon,mint sapphire vagy msi,így nem is volt értelmes összehasonlítási alap.
-
N.Ferry
senior tag
Na gyerekek összeraktam a moddolt házam,képeket majd a megfelelő topikba rakok(ide linket esetleg).
Vga nem lett sokkal hűvösebb 2-3 fokkal,cpu majdnem 10-el,de ami rettentő érdekes számomra hogy sokkal kevesebb feszt kér most ugyan arra az órajelre,mint előtte
1150/1450 +100mv eddig kb. 1.320 körül most 1.240-50,ezt hogy?
Kábelhosszabbító számít esetleg? -
N.Ferry
senior tag
válasz
afterwhite09 #10906 üzenetére
Na akkor az Asus is beállt a sorba,gondoltam én hogy csak várni kell,amíg Asusok is lesznek user használatban...
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Edward1981 #10787 üzenetére
Akkor ne csodálkozz!
Mod: Na az már mindjárt más!
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #10775 üzenetére
Én még mindig jobbnak látom a hibrid hűtést,mint az egy ventiset ezekre a 2 gpu-s szörnyekre,szivesen olvasnék majd egy összehasonlító tesztet.
-
N.Ferry
senior tag
miért nem próbáljátok ki a trixx-et ab helyett?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #10656 üzenetére
Az igen tisztességes!
jöv. héten ha összeraktam a házam én is nekiállok még finomítani,hátha kijön még valami a kis tri-x-ből.
-
N.Ferry
senior tag
Nem értem sokszor,hogy miért a sz*r béta driverrel kezdtek,fel kell rakni a whql-t,ha azzal is baj van akkor lehet vakarni a buksit,de egy bétánál kismillió bug kijöhet.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #10483 üzenetére
Csorog a nyálam...
Lehet cserélnem kellene nekem is. -
N.Ferry
senior tag
Ab nélkül is lehet monitorozni,csak a riva+hwinfo kell hozzá.
-
N.Ferry
senior tag
whql mantli mikorra várható?
-
N.Ferry
senior tag
Egyébként mihez nézitek a belőni kívánt feszt? Nekem droppolva max. 1,275 egyetlen egyszer ugrott fel egy pillanatra 1,324-re.
Akkor igazítsam a droppolthoz,vagy a mindenkori max-ot nézzem,ami csak egy pillanatig van?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Tomdriver #10069 üzenetére
Úgy értem,hogy pl. megvan nyitva 4-5 ablak,aminek mind más órajel kell(pl. egy sima webes oldal,egy youtube videó,egy stb.)nálam ha egyfolytában váltogattam az ablakokat az oc-s profillal,akkor tudtam néha bs -t produkálni,de ha az alap órajeles profil van webezés közben,akkor nincs ilyen baj.
Én arra tudok gondolni,hogy az oc-s órajeleket nem szereti ennyire gyorsan váltogatni.
Igaz azóta leszdtem az ab-t is mert nekem volt vele gondom,meg nem gpu-z-t használok,hanem hwinfót,és azóta minden happy,szóval lehet csak progi csere kellett.A gépedet meg próbáld ki egy nagyobb táppal.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Kronus #10052 üzenetére
Eddigi tapasztalataim,és a fórumban olvasottak alapján én azt szűrtem le,hogy úgy a "legkönnyebb" feketét vagy kéket összehozni,ha van pl. egy oc-s profilunk ab,vagy trixx-ben és azt használjuk asztalon,de úgy hogy folyamatosan váltogatnia kell az órajeleket,ezeket a dolgokat nem szeresse a 290..
-
N.Ferry
senior tag
válasz
GhostRider23 #10047 üzenetére
Tulajdonképpen a kérdésedben benne van a válasz is.
,és segítek nem a kártya gyári hibája lesz az.
Zoli54213 : Azért ha sikerülne esetleg megoldani,írd majd meg a fórumba pls. ,mert már bass*a a csőrömet,hogy mi lehet a baja.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Laja333 #9979 üzenetére
A furmark ver. nem egyezik,bár ez nem tudom mennyit jelent,viszont azt nem vágom,hogy hwinfóban nálad csak 975mhz-t mutat,ab viszont nem,nekem nem egyértelmű,viszont nagyon szép hőfokok.
Nem hinném,hogy ennyivel jobban hűtene a házad,a vga miatt vettem ezt a házat,és elég jól hűt szerintem.
(igaz a 2 nagy venti még gyári,de majd lecserélem.)
-
-
N.Ferry
senior tag
válasz
ricshard444 #9827 üzenetére
Hiába halkabb és esetleg hűvösebb a gpu,ha a vrm-et egyik se tudja jobban lehűteni...
,és akkor ehhez hozzájön a mókolás,rengeteg hely kell neki,meg 2 értelmes venti is majdnem 10k,én nem szenvednék vele sose az biztos,de kinek mi.
Jani18 : Teljesen fals dolog összehasonlítani egy használt árat egy másik dolog új árával,ezt sose értettem,hogy mire jó
-
N.Ferry
senior tag
Ha a firestrike lemegy rendesen akkor azért nagy valósínűséggel a játékok is jók lesznek,bár kétségtelen hogy az igaz teszt mindig egy game 1-2 órás próbája.
Én a power limitet mindig maxra tolom,attól baja nem lesz semminek,ellenkező esetben okozhat bajt.
Tomdriver : Bele,bár lehetne hűvösebb,nyáron már lehet melege lesz.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #9724 üzenetére
Nyilván vegyes teszt volt,bár azt nem mondanám,hogy egy nagyobb hajós csatában malmozik a kártya...
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Sontir Fel #9716 üzenetére
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Malibutomi #9704 üzenetére
Mondjuk ab-vel nekem is több bajom volt,mint örömködés,de kéket legalább nem dobott,de nálam spec. jobban bejött a trixxx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest