- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
válasz
hegyipapa #7106 üzenetére
gyönyörű! én nem bírtam kivárni, és a múlt héten vettem egy 280x-et. arra a hűtés kiváló, de ugye azért nem is dolgozik annyit, mint ez
fent linket tom's hardware tesztet megcsinálnád a hűtésre? 10 perc Metro Last Light benchmark futtatás (a benchmark szoftvert ingyen le tudod tölteni, nem kell hozzá a játék - ha jól tudom)
csak kíváncsi lennék az eredményekre (5., 10. percben mennyi a hőmérséklet, RPM), mert ha kicsit olcsóbb lesz a 290, akkor majd én is cserélnék. -
csabsz13
aktív tag
válasz
andro93 #6892 üzenetére
ez ma jelent meg IPON-on?!?!
erre a nonX 290 ASUS-ra vártam már december vége óta!
meguntam és pont 1 hete vettem egy 280x-et, mert sehol semmit nem lehetett tudni ennek az érkezéséről + 280x sem volt már 1,5 hónapja - amikor rendeltem, akkor is eltűnt 1-2 óra után.
mondjuk imádom, nagyon jó, főleg GTX560 utánmondjuk gondolkodom rajta, hogy ha majd 6-8 hónap múlva lentebb lesz a 290 ára, akkor kicserélem őket
amúgy pedig árban szerintem nem vészes, 140.000 Ft a GIGABYTE nonX 290 is (bár ez is vicces, hogy a BF4 edition meg 135.000 Ft
)
-
csabsz13
aktív tag
sziasztok!
már kicsit kezdem megunni ezt a várakozást a 290es custom kártyákra, így elkezdtem nézegetni a referencia kártya + külön hűtő vásárlás lehetőségeit.
két kérdésem lenne:
1. jobb vagy rosszabb teljesítményt jelent egy ilyen összeállítás, mint mondjuk a custom kártyák (MSI vagy ASUS lenne egyébként custom 290-ből)
2. ha referencia kártyán szeretnék hűtőt cserélni, akkor melyik hűtő típust érdemes venni (ARCTIC? Alpenföhn?)köszi
csaba -
csabsz13
aktív tag
nem tudom mennyire hiteles a forrás, de legalább már van valami infó:
[link]
január végére írja az ASUS nonref kártyák érkezését és 130.000 Ft körüli végfelhasználói árat ír a nonX 290-re.
na ennek örülnék! -
csabsz13
aktív tag
itt a lényeg nekem inkább azon volt, hogy mennyivel jobb lett, mint a ref kártya. gondolom azt is asztalon mérték. jó szellős ház kell!
amúgy értem a kifogásodat, de a házban méréssel meg az lenne szerintem a baj, hogy nem lenne összehasonlítható, mert hát ugye ahány ház, annyi hőmérséklet.
szóval akkor nekiállhatnának 8-10 házat összerakni, beleválogatni 3-4 féle fan összeállítást stb... -
csabsz13
aktív tag
válasz
mcwolf79 #5334 üzenetére
jaj, de vártam már! nagyon égeti a zsebem az erre félretett pénz.
és a hőmérsékletek! 32/73 idle/LOAD!
"You will also notice that long term stressing does not result in down-clocking anymore."
LOAD hangerősség: 40 dBA
(Office, classroom 50 dBA Moderate
Living room 40 dBA
Bedroom at night 30 dBA Quiet) -
csabsz13
aktív tag
shut up and take my money!
a házam szellős és csak 1 db-ot akarok bele, szóval remélem már jövő héten tudok rendelni belőle (de ha kell, várok február végéig is)
már csak az a kérdés, hogy a fogyasztás vajon az én konfigommal megáll-e 500 watt körül vagy inkább 600 lesz?
köszi a találatot!
-
csabsz13
aktív tag
az ASUS honlapon már ott van a DCII nonX: [link]
legalább is én csak most vettem észre -
csabsz13
aktív tag
megint van nonX 290, ASUS ref hűtővel az IPON-ban.
és ami nagyon biztató, hogy kicsit lejjebb is ment az ára :-) 118.595 Ft.
[link]még pár hét és én is bevásárolok!
-
csabsz13
aktív tag
úgy látom ma van rendelhető ASUS nonX 290es az IPON-ban.
[link]
remélem így is marad egy ideig, főleg ha jönnek a nem ref hűtős változatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest