- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz
m0h0senator #23285 üzenetére
-
m0h0senator
őstag
válasz
slloyd #23273 üzenetére
Ez bő háromnegyed óra BF4 mantle
Sanya1981: igen elég lesz hozzá.
-
m0h0senator
őstag
Az mennyire elfogadható, hogy bf4 mantle alatt beesik néha az fps 70 alá? Shanghai 64es map. Pedig érzetre mintha több lenne. Minden ultra, kivéve 2X MSAA és SSAO
-
m0h0senator
őstag
válasz
fatal1ty1984 #23194 üzenetére
Sokan azt mondják, hogy a gta 4 motorja lesz kicsit felturbózva és azért az már nem mai motor, de szerintem Abu ezt úgy is jobban leírja.
-
m0h0senator
őstag
Asus DCU2 290x 1050/1350 bf4 mantle 64 szerver
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #23160 üzenetére
Told mantle-l kicsit pár kört aztán vissza dx és várjuk a véleményed.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #23139 üzenetére
Ha jol tudom win 7et hasznalsz. Mantle-hoz szerintem kell a 8.1 legalabbis nekem junius ota nincs vele bajom.
-
m0h0senator
őstag
válasz
daveoff #23088 üzenetére
Szvsz ez az év és inkább a második fele lesz az amikor elindulnak a boltokba ezek a monitorok nagy számban. Főleg, hogy a free sync is idén indul és az áruk is csökkenni fog. Nem véletlen szerintem a fire stirke ultra sem. 4k-s kijelző nélkül meglehet nézni mit tud a rendszer ahelyett, hogy vegyünk/kölcsönkérjünk egy ilyen kijelzőt.
-
m0h0senator
őstag
Nekem is ilyen kártyám van. 53%ig engedem a ventit és 75 foknál fogja meg a GPU-t bf4 alatt. Amire figyelj, hogy se a vrm-ek se a ramok nincsenek hűtve. Nálam vrm1 átlag 83 fokos, és 70 fok körül a vrm2 de este mérek. Ha van otthon elfekvőben egy 8 centis ventilátorod tedd rá a backplate-re ennél a kártyánál is sokat segít a vrm hőfokokon.
-
-
m0h0senator
őstag
válasz
CsigaGyilkos #20563 üzenetére
-
m0h0senator
őstag
válasz
Sontir Fel #20049 üzenetére
Szvsz bőven elég.
-
m0h0senator
őstag
válasz
odorgg #20026 üzenetére
+1
ALONSO11: ez van sajnos ebbe bele kell törődni. És igen ahogy odorgg is írta garanciában kapsz egy újat.
Én nyáron vettem egy asus 290x oc-t, cseréltem alatta lapot és semmi baja nincs bs-t nem láttam. Persze a hűtését már kiveséztük korábban, hogy mekkora hulladék de jön rá a blokk nem sokára.
-
m0h0senator
őstag
válasz
bladegery #19538 üzenetére
dvi-d dual link
Joshi: ha jól tudom ezek az első ilyen kártyák amikkel már nem használható a dvi-vga átalakító pont emiatt, mert a dvi kimenet már nem visz analóg jelet.
bladegery: amit linkeltél az akkor fog működni ha a baloldali vízszintes körüli 4 pöcköt kitöröd. Mert az felelős az analóg jelért. Ennek van olyan csatlakozója ami csak digitális jelet visz át.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Lapajbacsi #19254 üzenetére
nem fogok megsértődni, mert már vissza sem nézek ide...
-
m0h0senator
őstag
válasz
ricshard444 #19240 üzenetére
+1
-
m0h0senator
őstag
válasz
Lapajbacsi #19124 üzenetére
Az OC verzió azért annyi amennyi.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Lapajbacsi #19109 üzenetére
nem valószínű hogy meg fog halni de fhd-ra teljesen elég így is a teljesítménye erről HSM mesélhetne de keress rá és meglátod. Ha lecseréled a hűtést akkor húzhatod
-
m0h0senator
őstag
válasz
deadwing #19063 üzenetére
Ez jogos.
Lapajbacsi: 1000 dolláros kártya ha jól emlékszem csak a lighting volt megjelenéskor meg talán a vapor-x. Asus olyan 7-800 dollár lehetett...csak tippre.
Igazából itt valaki írta, hogy maradt sok DC2-es hűtöjük nvidiaról és gondolták rádobják erre is... rosszul gondolták..
-
m0h0senator
őstag
válasz
Lapajbacsi #19060 üzenetére
A bf4 multi a legterhelőbb a rendszer számára és pontosan hogy be kell jelentkezni mert akkor kapja a rendszer a legnagyobb terhelést nem egy statikus single játékban ahol nagyjából fix útvonalon haladsz végig. Az nem egy bench vagy valami...És közel sem a kártya megsütésére gondoltam. Hanem normális használat mellett ez a hűtő alul van tervezve az 290 gpu-ra. Ennyi ezt el kell fogadni...
-
m0h0senator
őstag
válasz
Lapajbacsi #19055 üzenetére
Nézz egy BF4 mantle tesztet 64 szerveren. 1 órát játsz vele. Én is rájöttem arra amit itt már sokan írtak, nem éri meg a felárat a DCU2 hűtés. Én ehhez anno jó áron jutottam hozzá tuningban is elég jól fog menni de ahhoz már víz kell.
Ezt tudta az előző tulajnál megfelelő vrm hűtéssel.
Nálam a jelenlegi felépítéssel hibázik a kártya. Anno ezt nálam is hozta mikor közvetlenül egy 14es noctuaval fújattam a vrmeket.
zack: a ház tetejében van egy 14es noctua meg egy 12es. Ezeket tegyem be a táp és a vga közé?
-
m0h0senator
őstag
válasz
Lapajbacsi #19048 üzenetére
hagyjuk tényleg az asus-t. Ez kb fél óra bf4 volt és nem emeltem semmin.
Még jó hogy kerül majd rá a víz...
-
m0h0senator
őstag
DigiTimes web-site reports that AMD’s Radeon R9 390X will not emerge on the market until the first half of 2015, a bad news for AMD. If the graphics board is more than three months away, it explains why an unknown partner of AMD could only picture a prototype of its cooling system.
via players111
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15211 üzenetére
Na igy mar fog hulni a kartya.
Nekem 75-76 fokos az X 68%os venti fordulaton. Csak az a baj hogy a kartya hatuljan nyomja ki a meleget viszont a haz elejeben meg ott egy 20 centis ami tolja be a levegot. A teton van egy 14+ 12es ami szivja ki + egy 14es a hatul.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15177 üzenetére
Nekem meg a 7870nel futott le 4,8on kb 8400 pontot kaptam a cpura.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15169 üzenetére
Proci alapon volt? Este mindjart nezek en is egyet
-
m0h0senator
őstag
válasz
GeneraL_XTX #14800 üzenetére
Ezt mire alapozod, hogy nem sokaig? Nem kotekedes tenyleg erdekel, mert par hete eljatszottam a gondolattal hogy i7re valtok. De akkor lebeszeltek es ricshard444 tesztje sem mutatott szamott tevo kulonbseget.
-
m0h0senator
őstag
Igen ez tény kimaradt, hogy játék függő a dolog. Amit én vettem észre az a Grid autosportban, hogy ott eszméletlen proci limitem van. Alapon kapok ilyen 60fps minimumot 90 az átlag 120 körül a max. Tegnap próba képpen (gyári hűtővel
) vissza raktam 4,5re. Na a minimum 84 110 átlag 150 max. És itt a proci már nem 80-95% között ment hanem 60-75-80 körül.
picit el gondolkoztam egy 3770K beszerzésén...
-
m0h0senator
őstag
Magyarországra semmit nem postáznak ha nyersz sorsoláson hardvert ha esetleg pontokért vennél. Viszont játékot minden gond nélkül lehet.
-
m0h0senator
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #14003 üzenetére
Gaming talán tuning alatt jobban hűt mint a giga
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
arra mi a magyarázat, hogy a Hardline beta alatt megy a riva OSD? Mantle bekapcsolva. Eddig úgy tudtam, hogy csak a DX-et támogatja.
-
-
m0h0senator
őstag
Igen en is erre szamitok, hogy jatek alatt lesz max 350-360W. De holnap megnezem. Szerintem amugy ha majd ujra tudok tuningolni normalis hazban, hutessel akkor 400 felett leszek.
Mondjuk ez a kartya a PH tesztjeben is tobbet kert kb 10-20W-al a tarsainal es ott irtak h 2vel tobb fesz szabalyzo miatt.
-
m0h0senator
őstag
Azért fogyasztanak ezek a vga-k. Szereztem fogyasztás mérőt és csak a gépet kötöttem rá. Annyi változással hogy a gépembe minden gyári beállításon van nincs tuning. Itt az eredmény. És ez egy pillanat kép, de mikor készült a furmark és a prime ment egyszerre. Holnap ha érdekel valakit csinálok más mérést is...
és tuning ezért nincs egyelőre.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Sotyks94 #13613 üzenetére
Melyik driver? Milyen konfig? Mert azért mindenkinek beesik (jól van optimalizálva) de 20 alatti fps számmal itt nem nagyon találkoztam senkinél.
Pacy: nálam gond nélkül működik, és most kivételesen a 14.4-re telepítettem rá... Esetleg egy DDU-val töröld le csökkentett módban majd tedd fel. Milyen gyakran csinálja?
-
m0h0senator
őstag
Nekem egy 290x dcu2-van. És jelenleg így éli minden napjait. Hőfokról annyit, hogy 4x%os ventinél nem megy feljebb 70 foknál. A "ház"
jobb alsó sarkában a 12-es befelé fúj így kap friss levegőt. A 14-es meg a másik oldaláról fújja le a meleget, mert fűt mint egy kályha.
-
-
m0h0senator
őstag
válasz
ricshard444 #13436 üzenetére
Proci kihasználtság 80-100% között vga 60-80 között. A whql-l 25-45 fps között voltam (50-60% cpu van és 75-95 vga-val) ezzel meg 15-33 között...Sajnos procit most nem tudom tuningolni...
hja és azt este is elfelejtettem írni hogy Watch Dogs-ra értem ezeket az értékeket.
-
m0h0senator
őstag
Ezzel az uj beta driverrel akkora proci limitem van mint egy haz!
mondjuk alapon megy a proci, gyari huto van egy ideig
-
m0h0senator
őstag
válasz
GeneraL_XTX #13421 üzenetére
Rendben koszonom. Elkepzelheto akkor hogy akkor a ref-fel keverem. Mindenesetre AB t ujra teszem es keszitek neki egy rendes venti profilt.
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
Arra van tipp hogy egy asus 290x dcu2 oc-n miert nem mukodik a bios switch?
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
csatlakozom én is egy asus r290X DCUII OC-vel. Kérdésem, hogy a bios kapcsolója nem veszi vissza az órajelet.. hőfokok amúgy rendben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged