- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
Közben rájöttem, hogy azért nem láttam a my VGA display-t a Catalystban, mert a DVI-HDMI miatt nálam (nyilván) digitálisan ment a jel és azt a nyomorul catalyst nem tudja rendesen kezelni, legalábbis ez a verzió ezzel a monitorral win10-en nem megy és kész. Ezért feladtam a napok óta tartó kisérletezgetést, hajtépést és összekötöttem a kártyát dsub - dsubhdmi kábellel és így persze minden patentül megy és látom is a vga 'panel' állítási lehetőségeit. A kép számomra sokkal sz@rabb, de ez van, Legalább full képernyőn látok mindent natív 1920x1200ben PVA panelen.
-
esox
senior tag
válasz
NyuszyCaster #3607 üzenetére
Köszi, igen erre gondoltam. Este megnézem, ez lesz a bib biztosan, mert anno nvidia korszakomban is mindig az EDID-el kellett szenvedni kézzel...
-
esox
senior tag
válasz
NyuszyCaster #3566 üzenetére
Tudnál dobni egy screenshotot, hol van ez a beállítás? Ahogy felrakom a drivert, alig látom rendesen a dolgokat a képernyőn.
-
esox
senior tag
Már sírok... hetek óta szopat a kárty/monitor/driver...passz. Kénytelen voltam (és most ne figyeljetek) egy 7600GT 254M-ás Nvidia kártyát berakni a gépbe amíg a szervíz vizsgálja... Azon persze nem volt ilyen baj, tehát a monitor biztosan nem rossz, ahogy a kábelek sem...Most itt van a 260X, de minek...
-
esox
senior tag
Sapphire R7 260X OC 2Gb-ot használok vagyis ahsználnék... ha nem csúszna el a kép állandóan, amikor a w10 (de a w8.1 is ezt csinálta) felrakja a drivert vagy én kézzel. Ha DDUval leszedem és beállítom az alap win drivert, akkor a kép szépen helyreáll natív 1920x1200-ra, amit a monitorom tud. (LG245WP).
Így viszont nagyon csirke a kártya...Már viszsaküldtem szervízbe, persze ott nem produkál ilyet és BSOD és fekete képernyőt sem (mondjuk azt csak win7 alatt csinálta).
Próbáltam DVI-HDMI, HDMI-HDMI, DisplayPort-HDMi kábelekkel... mindhárom kimeneten ez a jelenség, amíg az AMD driver van jelen.
Segítsetek, mert nem szeretnék monitort cserélni.
Annni NVIDIA-t ezért váltottam le, mert nem voltak képesek normális drivert írni. Akkor minden driver frissítés előtt a monitor EDID adatait kellett beraknom a driver.inf fájlba és utána telepíteni. AMD esetében nem találok ilyen hack-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest