- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
Nekem catalyst 14.7 RC1 van és se bsod se black screen,mondjuk eddig sem volt black screen mióta cseréltem a Shappire R7 260x ről Gigabyte R7 260x 1gb ra
Hibátlan kivéve egy dolgot ami zavaró de nem vészes,ha youtube-nál felbontást váltok például 720p ről 1080p re akkor megáll a kép nem fagy be csak megáll ha lepauzálom és elindítom akkor vált 1080p-re.
Nem tudom másnál is elő fordul ez a hiba? Vagy hogy a Chrome a ludas nem tudom... -
tescodr
aktív tag
-
tescodr
aktív tag
válasz
SparrowHUN #1745 üzenetére
xfx nem rossz márka, szerintem bőven elég az 1gb is ebbe na kategóriában.
és valószínűleg azért van pci-ex 2.0 és 3.0 mivel vissza felé is kompatibilis a csatolója a kártyának tehát a kártya PCI-ex 3.0-ás de bele lehet rakni egy 2.0ás foglalatba is -
tescodr
aktív tag
ohh jaj de kár hogy most tévedtem be a topicba.... nekem az új r7 260x em most ment vissza garba 3 napot volt nálam mert minden 2. indításra ad csak képet hidegen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest