- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
troland26 #8498 üzenetére
Korábban írtam valahol
: 1260Mhz, 1,1V mag, powerlimit 0%, hőmérséklet limit 90fok.
AtHoS #8422: még nem, sajnos a wattol sem az igazi, minden második megnyitásnál csontrafagy és viszi magával a vezérlőpultot is.. Valamint beállítottam tegnap este 1,075V-ot, de 1,098-1V között váltakozott a feszültség a GPU-Z szerint. Van valami trükkje, az ilyen alacsony 1,025V értékek beállításának?
-
BReal
addikt
válasz
troland26 #7462 üzenetére
NEM NEM ÉS NEM. Tegyük újra tisztába: a Sapphire a Fury-FuryX-Nano óta 3 évet ad a kártyáira (érdemes megnézni a külföldi oldalakat, pl. az OCUK-t, a 380/390 vagy az az előtti sorozatokat, illetve a Furykat. A 400 sorozatnál pedig a teljes sorozatra 3 évet vállal. Azonban előfordul, hogy bizonyos beszállítok csak 2 évet biztosítanak. Ebből adódik, hogy valahol 2, valahol 3 év. XFX-nél még érdekesebb, ott pl. bestmarkt-nál vannak modellek, amire 1 év garancia jár.
-
aginor
veterán
válasz
troland26 #7372 üzenetére
Mondom minden maxon.
Hairworks for all. AAx8 és részletes beállítás.
Kipróbáltam teljesen kikapcsolva is, de nincs értelme kikapcsolni, mert egy ilyen játéknál számomra a 35+ fps bőven elegendő (amúgy akkor átlag 50fps-re emelkedett a bekapcsolt állapotban tapasztalható 38-45-ről).
Sokat optimalizáltak a haj/szőr effekten a játékban és vagy a driverben. Anno a 960-at sokkal jobban megfogta, mint amit most tapasztalok, bár mondjuk nem is 960 van a játék alatt, az igaz.bivalyolo: bírja bezony, meg is lepődtem, hogy mennyire.
macy: annál lentebb szerintem nem fog menni. Ha optimalizálni akarsz rajta, akkor engedélyezd mindenkire, AAx4, részletesség közepes vagy magas. Saccra ezzel 10-15%-ot nyerhetsz, miközben a látványban nem fogod észrevenni a különbséget.
-
aginor
veterán
válasz
troland26 #7314 üzenetére
Nézd, azt csinálsz, amit akarsz, de ha ÉN 4Gb-os kártyát néznék, akkor a legolcsóbb normális hűtésű 470-ben gondolkodnék (ahogy tettem is).
Ipon friss árak: ref 470 4Gb 63k, Sapphire Nitro 67k, míg legolcsóbb 480 4Gb 73k, 470 8Gb 83k.
Namármost, ha van 6k-d pluszba a kicsi 480-ra, akkor szerintem a maradék 10-et is érdemes hozzárakni, ha pedig minél olcsóbban akarsz kijönni, akkor a két említett kisebb 470 a nyerő SZERINTEM. -
aginor
veterán
válasz
troland26 #7301 üzenetére
Aha, 10% teljesítménytöbblet oylan fontos, de a dupla méretű ram nem? Ok, te tudod, de pl a Rise of Tomb Riderbn nem lehet a textúra részletességet a maxra húzni, mert 4gb már kevés neki, Doom-ot sem lehet nightmare-re beállítani 4Gb vrammal..
A döntés a Tiéd én csak elmondtam a véleményemet és tapasztalataimat. -
aginor
veterán
válasz
troland26 #7298 üzenetére
Ahogy érzed, de 470-ből még csak látom értelmét a 4Gb-os verziónak, de 480-ból már egyéltalán nem. Tekintve, hogy a 470 8Gb és a 480 4Gb egy árban van, en biztosan az előbbit venném, Igaz, hogy nem mondhatom el magamról, hogy 480-am van, de egy erőben közeli, memóriában kétszer akkor 470 szerintem kiegyensúlíozottabb választás, a jövőre való tekintettel.
-
Zanik
addikt
válasz
troland26 #6930 üzenetére
Szeritem egész jól teljesít a Nitro+ hang terén. Bár sokak szerint az MSi Gaming és az XFX Hard Swap-ja csendesebb. Azt tudni kell hogy a korábbi AMD driver rosszul kezelte a Sapphire kártyák gyári ventiprofilját. Ez elvileg mára megoldódott. De amúgy ott a TriXX progi, amivel olyan ventiprofilt állítasz be amilyet akarsz. Én probálgattam a ventit, olyan 1800-2000rpm-ig simán tűrhető, afelett már azért zavaró tud lenni. De én nyitott háznál tesztelgettem. Játék alatt nem nagyon ment 1800rpm fölé még nekem, csak 3DMark alatt. Szóval nem a leghalkabb, de szerintem szégyenkeznie se kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest