- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Jim Tonic #41856 üzenetére
Nem lehetetlen. Nálam pl. a gyári OC 1411Mhz a Nitro+-on 1,2V-on menne, az alapórajeles 1340Mhz-hez 1,125V-on. Ehhez képest az OC szoftverek mindig 1,15V-ra lőnék be, pár tíz posztot tuti morgolódtam már emiatt. Az 570-nél brutálisan rossz az 1,15V, az 580-ak gyári értékéhez viszont kellően közel van, hogy többnyire ne okozzon feltűnő bajt. Persze, ott is agyonvág jópár működést, de legalább nem feszeli agyon a gyárihoz képest, az is valami.
Pl.: [link] . -
-
-
válasz
Jim Tonic #41826 üzenetére
Másképp terhel a furmark, azért nem jön elő. Okosítva vannak a gpuk hogy ne égjenek le? Már nem tudom de valami hasonló hülyeséget olvastam, és elhiszem, mivel saját szemmel láttam hogy nem azonos órajelen fut a gpu. De kriptobányásztam is, és teljesen világos hogy nincs két egyforma terhelés, algoritmustól függően változhat az órajel, a terhelés, a fogyasztás. Sőt két azonos órajel-fesz mellett is lehet kétszeres az áramfogyasztás. Úgyhogy nem olyan egyértelmű a dolog.
-
-
stigma
addikt
válasz
Jim Tonic #31849 üzenetére
(#31849) Jim Tonic ,(#31850) HSM : Köszi a gyors infót mindkettőtöknek.
Az AOC monitort elött 2 nappal jött meg a VGA-m, elötte DELL U2412M-es monitor volt fullHd és 60Hz. Ott teszteltem alig ment 60 fok fölé a VGA, GPU-z-n ideben visszavette a frekit és ~50 fok volt ami szerintem nem vészes.
Igen Chrome-nál van hardvares gyorsítás így mindjár más a téma és a hőfok.AOC-t hogy lecseréltem Freesync + 75Hz amit állítottam rajta semmi mást.
Napokban majd tesztelem, hogy kikapcsolom a Freesync-et mid dob rajta.
Mikor drivert telepítettem DDU-val mindent lepucoltam, Trixx sincs rajta csak sima AMD Driver.
Amúgy MSI-hez is lehet Trix-et használni? Vagy inkább Afterburn-t használjak?
Igaz ugye MSI Gaming X névjegye hogy 60 fok alatt a ventilátorok nem indulnak el.
Hőfokra még talán az lenne indok ha a kicsi , túlzsúfolt házam lenne de a mostani Nanoxia-m E-ATX-es szvaól van hely szellőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest