- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
Anaren91 #27727 üzenetére
a kártya visszavesz magából ha nem tudjha etetni... igazából ha kitolod a tdp limitet az a legtöbbet hozza... azután márt tényleg csak lottó az a pár Mhz, ráadásul a legtöbb játékban a poci frekvencia emelés nem hoz szinte semmi, max 2-3 fps-t... nem éri meg vesződni, esetleg a tdp keret és csókolom.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Anaren91 #27719 üzenetére
Használd az OVERDRIVENTOOLt.
S jól értem, 1.75 voltot akarsz neki adni??????
REF RX480 tuned by XFX (1328 mhz boost clock), 1,131 voltot kér. Igaz, még mindig miner bioson futtatom, de csak az alap 2000mhz mem frekivel amihez 1000 mv a gyári beállítás, 1415 MHzet próbáltam rajta, ahhoz 1,2v kellett neki, de alapban csak egy 50mv undervolt van rajta alkalmazva. Mióta rájöttem miért nem hűti rendesen az accelero IV extreme, azota betonstabil 1328 mhzen fut, sosem droppol, csak ha nem kell olyan magasan járnia.
Minden játék másképp terhel, szal minden játék más beállítást igényel. Ha sokkal játszol, akkor mindegyikhez külön profilt készíts.
Illetve hőfokok? Lehet egyik alatt nem melegszik annyira, masik meg lefőzi a kávét rajta.
-
Lacccca87
addikt
válasz
Anaren91 #27719 üzenetére
Előbb a GPU-t tesztedl, majd a ramot aztán egybe mindkettőt hogy hol stabil.
Attól hogy a tesztek lefutnak attól a játék okozhat gondot mert lássuk be a legötbb játék alatt sokkal intsabilabb a grafikai motor meg még ha mókolások is vannak benne az biztos keresztbe tesz.
1.75v kicsit soknak tűnik nekem egyébként a saját XFX RX480-nál 1.3xx talán a feszültség, vagy 1.2xx. Ez is okozhat problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest