- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
speedernet #39973 üzenetére
Vegyél egy használt 2060 at szerintem.. Még ha nem is akarsz használtat venni..
-
fisi
senior tag
válasz
Fura hozzáállás , mivel én is rendszeresen adok el innen dolgokat, legtöbbjét több év garanciával, és azért mert mindig egy kicsit jobbat veszek helyette, azért le lehat vágni ki a megbízhatatlan eladó, ha meg garis a cucc akkor nincs mitől félni- itt a péda a 6 hónapos MSI GAming X Trio 2080 Ti - m tojt be venti vezérlési hibával, el is küldtem gariba szervízbe- úgy hogy az egyik itteni megbízható sráctól vettem ő adott rá gari levelet...
-
Speed®
titán
válasz
speedernet #39975 üzenetére
[link] - 57k, 36 hó gari.
-
zolee1984
senior tag
válasz
speedernet #39975 üzenetére
Sztem pótold meg még egy picit azt a 80-at és Sapphire rx 5600xt pulse.
Az időtálló lesz a 1650/rx5500/rx580/590 már vérszegény a jövőre nézve -
Speed®
titán
válasz
Ott a Triplex 580/8G 57ért Alzán
-
fisi
senior tag
válasz
speedernet #39968 üzenetére
Hát ezért a kártyáért én sem adnék annyi pénzt az tuti, igaza van az előttem szóloknak!
Nyugodtan vegyél belőle használtat én is azt tettem, itt az aprón egyik srác árul 4 gigás verziókat 14 nap visszafizetési, és 1 év garival pluszban.
Mondjuk nekem csak képalkotásra kellett a kártya ideiglenes vésztartaléknak, de nagy ritkán játszom is vele 1440 - ben...
Mondjuk játékra elég fura nekem.
Sapphire nagyon jópofa azt ajánlom! De Asus rajongó vagyok amúgy. -
Speed®
titán
válasz
1080Pre már a 4GBos RX580 is elég kompromisszumot kötve itt-ott..abból meg garis/nem csákány Nitro+ is szerezhető 40 körül. 8GBosért max. 50kt adnék ki hasonló kondíciók mellett..vagy ha bolt, Alza/Triplex, 57k..
-
Bodz
nagyúr
válasz
Az 5500XT-nek nem teljesen mindegy, hogy pcie 3 vagy 4? Tudom hogy vannak írások, videók, mérések erről a témáról, de mintha nem lenne egységes vélemény.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
speedernet #39964 üzenetére
Tegezz nyugodtan
Nincs kimondott megbízható v kevesbbe megbizhato. Hutesben és teljesítményben vannak különbségek a gyártóknal. Sapphire Nitro+, Pulse, ASUS ROG STRIX, de az xfxekre semmi nagyon volt panasz itt a topicban úgy emlékszem. December rossz példányt mindig ki lehet fogni. Mint feljebb is írtam érdemes megnezni és ha van rá lehetőség kiprobalni a kártyát használt vásárlása esetén.
-
varmi2
nagyúr
válasz
speedernet #39964 üzenetére
Nincs olyan, hogy legmegbízhatóbb, mind az. Csak a hűtése nem egyforma a kártyáknak, így a hangjuk sem. Ne vegyél már rx580/590-t újjanon 70sok pénzért. Vegyél használtan, innen apróról 40k körül garanciával. Vagy Már újjanon rx5600/5700-at, minimálisan drágábban. Vagy azt is innen használtan. Lehet venni vga-t használtan, csak legyen rajta 1 év garancia, akkor nem kockáztatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest