- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bako83 #45860 üzenetére
Először a lementett biost próbáld felrakni, nem kell várni az asusra. Az hogy ő problémázik win alóli flesseléssel az egy dolog. . WIndows alól elkúrt flesset már csináltam meg így uefi alól. Win többet nem volt hajlando flesselni rá. uefi alól menni fog
Vagy ha a pontos típusát tudod, a techpowerupról kiválaszthatod a rá való biost. Gyáriakat töltöttek fel. [link] -
válasz
Bako83 #45857 üzenetére
Ha https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/ innen töltötted le a https://www.techpowerup.com/download/ati-atiflash/
AMD VBFlash-t akkor a mappában van "UEFI mode" flashelő, ami UEFI alól flessel, ez akkor jó használni ha a windowszos hibát dob vagy nem akarja flesselni.A linken a Show older versionsre kattintani,
AMD VBFlash / ATI ATIFlash 2.93 alá van írva hogyUEFI Shell Version
ezt letölteni.
atiflash_293_efi.zipThis EFI-shell based flashing package lets you flash the BIOS on your AMD
Radeon Graphics card without the need to create a bootable DOS USB stick.1) Format a USB stick with FAT32
2) Copy all files in this archive to the root directory of the USB stick
3) Copy your BIOS file to the root directory of the USB stick
4) Make sure "Fast Startup" is disabled in your BIOS
5) Check that the USB UEFI drive is listed and activated in BIOS boot devices
6) Reboot, your system should start from the USB stick, showing a command promptIf you still can't boot from USB, try pressing F12 or F9 to invoke the boot menu and select the UEFI USB option from there.
A usb flash meghajtóra másold rá a biost is. bebootolsz róla és fel flasheled a biost.
a zip fájlban, a userguideba le van irva minden.
AMDVBFlash utility supports erasing and programming video VBIOS on
multiple platforms, including
– Windows 32/64 bit
– UEFI
– Linux
– DOSUEFI
o Unzip the .zip file to any folder.
o Copy “amdvbflash.efi” to UEFI shell.
o Run “amdvbflash.efi” with suitable command line arguments as required. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Bako83 #45850 üzenetére
Csökkentett mód?
így tudod behozni windows 10-ben: Start menüben úgy kattintasz az újraindításra, hogy közben lenyomva tartod a SHIFT-et.
A hibaelhárítás menüpontban indítási beállítások. Újraindítás , majd kiválasztod a megfelelő csökkentett módot. (remélem jól emlékszem a nevekre)
Ui.: Megmondtam, hogy eredetit kell beszerezni....Igaz utólag mondtam meg, de akkor is.
De azért a firmware/BIOS nem játék...
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Bako83 #45847 üzenetére
Tutira akarsz menni írsz a gyártónak, a gyári számával és visszaküldi neked a korrekt BIOS-t.
Gondolom Asusnál is megy. Nekem sapphire-nál ment. Én legalább is abból indulok ki, hogy az a tuti. A techpowerup-hoz nem tudom hogyan és milyen szűrésen keresztül kerülnek fel a BIOS-ok. De ha erre van valakinek válasza, szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest