- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
aty-73 #27705 üzenetére
Nem biztos, hogy annyira gáz lenne... a 7970 "szűk" 250W-os TDP, az RX480 viszont csak "bő" 150W.
Én csak a koncepcióban nem látom a fantáziát. Ugyanannyi pénzből lehet már Vega56-ot is venni, ami sokkal normálisabb megoldás ugyanarra a teljesítményre, és még ajándék 4GB ramot is ad. -
zozokaa
csendes tag
válasz
aty-73 #27585 üzenetére
jogos, nem csak játék közbe, youtube/twitch nézés közbe is csinálja, igazából bármikor.
igazából azért nem írtam le mert eddig is csinálta csak ritkábban, ezért a videokártyára gyanakszok.msi b450m gaming plus, ryzen 5 2600, g.skill aegis 2x8gb 3000Mhz, msi rx 580 gaming x 4gb, bitfenix formula 550w
-
lacus83
senior tag
válasz
aty-73 #27538 üzenetére
A 480 Nitro +ommal az elején én is megcsináltam amit lehetett. OC a köbön, Alulfeszelés, venti profil stb.
Aztán következő Win 10 telepítéskor már kb nem érdekelt.
Úgy is jó volt alapon ahogy az a gyárból kijött.
Nem kötelező vele bíbelődni, ezek egyéni elvárásokon és igényeken alapuló dolgok.
Ha neked a Strix megfelelő úgy ahogy van, akkor öröm és boldogság.
Ennyi -
szasanyi
félisten
-
FaTHI
őstag
válasz
aty-73 #27406 üzenetére
Volt nálam egy rx 580 nitro 8gb os de visszaadtam mert a bányászástól az egyik ventije hangos volt. A lényeg division alatt dx11 be gyenge volt, de dx12 be egész jó volt ,igaz csak fél órát nyomtam de ég és föld volt az 1060 6gb hoz. Remélem nem csak bemeséltem hétfőn kiderül mit tud az Aourus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged