-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
shield #29935 üzenetére
Korábban írtam, hogy 1 éves kártyát vettem, nagyjából leportalanítottam, de komolyabban megakarom majd tisztítani a ventiket, ahhoz le kell szerelnem. Ha már ennyire neki álltam, akkor érdemes lenne már az újra pasztázást is megejtenem. Mégis csak nyugodtabb lenne az ember, ki tudja milyen körülmények között dolgozott.
Itt vetődik fel egy kérdés, amiben a segítségeteket kérem (nem a munkában), hanem a garancia kérdése. Megnéztem pár kis filmet a paszták minőségéről, a vga újra pasztázásról, a leplombált rögzítő csavarról, stb...
Az lenne a kérdésem, az újra pasztázással ugrik a garancia? Erre kérek hasznos infókat. Előre is köszi.szerk.: olvastam egy tesztet a pasztákról, alapból az volt a megállapítás, hogy a gyárilag felkent pasztánál szinte mindegyik más paszta jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest