- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
SirRasor #17444 üzenetére
Na most láttom csak ezt a böfögést. ( hogy tényleg személyes legyen) Igazából te lehetsz jó arc élőben, mivel ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna mi az ajánlott táp az AMD szerint, a rínyálást el sem kezdted volna itt. Tájékoztatásul a 400w teljesítményű táp az NV szerint a minimum a gtx1060-hoz. Tisztábban vagyok vele, hogy jó minöségű táp és kisfogyasztású egyéb alkatrészek esetén ettől ellehet térni lefelé. (Hogy a te tápod hol áll a sorban, lővésem sincs, kitöltetlen az adatlap. ) Szóval, tökéletes lesz (vagyis éppen jó lehet még fogyasztás felől nézve) neked az 1060, kérdezni meg tudni kell. Gyakorold még picit. Tudod, nem mki megy szembe az autópályán, csak egy. (Ezt csak azért, hogy most már tényleg személyes legyen, mert a vádaskodásod ez írányba kivett az észből.) Nem mondtam, hogy te nv fanboy vagy, de ha csak a fogyasztást nézzük, az álltalam felhozott példák sem kerülhetnek a gépedbe. (Pedig aztán ezekre nem szokott panasz lenni fogyasztást nézve. De lehet nem laposelemmel használják a tulajok.) Az, hogy értelmezni nem sikerült, nem az én hibám.
Szép napot, érvekkel telit!
-
Askformore
senior tag
-
AllTheBest
őstag
válasz
SirRasor #17435 üzenetére
Nálam MSI afterburnerrel logolva csak a kártya eszik maximum 170 wattot, de ezt eddig csak oc-val és szintetikus tesztek alatt tudtam elérni.
Nyilván a pontos fogyaszást úgy lehetne megállapítani, ha normális mérőműszerrel nézném...
Játékok alatt max 150wattig megy el, netezés közben alig kér 20w körül, idle állapotban meg kb fényt eszik(6-7w között ugrál).
A régi amd kártyákhoz képest ez elég keveset eszik.Ettől függetlenül valószínű, hogy a 1060 kevesebbet eszik 30-40wattal, de az szerintem elenyésző, kivéve ha az ember nonstop maxon pörgeti a kártyát
-
távcsőves
senior tag
válasz
tuningnál, ja, az rx470 még többet is fogyasztott mint a 480. A ref órajeles 1060 és 480 között van kb 30w? Tessék rendesen megnézni a tesztet. (Nem hiszem, hogy sokat szarakodtak a finomhangolással, van ott fesz bőven, aztán nézzük mit bír. )
Szerk:sztem vegyél 1060-at, jó lesz az.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Hát ez baromság...(ja hogy OC ?) Kitudja...
...
Mérővel alapjáraton (főcsatlakozó) 220-230w -ot mutat alapon Win10 64bit alatt , 107cm -es FHD LED TV -vel használva (Chrome megy és Torrent...meg sok program fut a háttérben). Terhelés alatt most nem tudom megnézni, de a konfig egyéb elemeit a signaturemban megtalálod (2db CPU is kajál) a lényeg, hogy 2db GTX480 -as kártyának a fogyasztása mellett ez a kártya sehol nincs...még egyhez képest is!L
-
notika77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged