- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
5leteseN #48739 üzenetére
Ezt kezdtem el tesztelni,60-63 fok között mozog játék közben,nem pörögnek fel a ventik csak ritkán.
A teljesítmény ha jól láttam max 80W 100%-os kihasználtság mellett.
A most beépített ventikel is finomhangolom,kellenek hogy lenn tartsam a hőmérsékletet.jelenleg csendes a gép.Köszi! -
gerisz23
őstag
válasz
5leteseN #48736 üzenetére
Lehet hogy nekem a maraton lenne a legjobb,AMD alkalmazásban van egy beállítás,egy csúszka segítségével lehet visszavenni a teljesítményt,a fogyasztás 115W-ról leviszem 80-ra akkor elvan 62 fok körül,nem üvöltenek a ventik,viszont FPS is leesik játék közben.
Raktam a gépbe most még 4 db ventitit,2 alul 2 felül a gyáriakon kívül,kb 5 fokot jelentett mínuszban a videókarinál,viszont még így is süvítenek a ventik 65fok körül. -
gerisz23
őstag
válasz
5leteseN #48734 üzenetére
Házba rendeltem Arctic ventiket,2 felül 2 alul lesz a gyáriakon kívül.
A kártya 2 db 8cm-sel van felszerelve,ma szét szedtem ismét ,MX4-el pasztáztam megint.Lehet hogy a csavarokat kellene jobban meghúzni,de egyelőre nem mertem.60-70 fok körül van játék közben a kártya,viszont hangosak a ventik.Eddig elvolt 50-60 fok között pár napja emelkedett a hőfok,de a pasztázás nem biztos hogy segített rajta.
Húzáshoz ,feszeléshez nem értek,de ha segítesz megpróbalom. -
negro
őstag
válasz
5leteseN #48698 üzenetére
Az Up to date. Win 10 Pro 22H2. Az AMD ujabb drivereket meg mindig automatikus frissites kereten belul tetem fel. Ergo nem full install csak updrage. Amiket irtam ezer eves jatekok de pl. OpenGLChecker-t neztem meg es az is regi test progi es ott is csak fekete kepernyo volt. Driver visszatetele utan volt kep csak ott is.
-
negro
őstag
válasz
5leteseN #48690 üzenetére
En mostanaban gzDoom-al es Screamer 4x4 -el retrozom. OpenGL modban, ahogy irtam is, csak fekete kepernyon volt a 24.9.1-el. A doom-nal csak is Vulkan vagy software mod, a 4x4-nel meg D3D modban volt csak kep. Bugos lehet ez a verzio az RX-eken. Gondolom azert nem vettel eszre hibat mert directx -nel nincs gond. Ahogy visszkerult a 24.7.1 ujra volt kep OpenGL-ben is.
-
-
Francia91
veterán
válasz
5leteseN #48602 üzenetére
Kipróbálásnak, kezdetnek tényleg jó lehet. Azonos árban nyilván nem tudok erősebbet AI feladatokra. Ami bitang jó kártya, és relatíve nem is fogyaszt sokat, az az RTX A2000, ami már sokkal több új funkciót támogat. Bár ilyet 80-120 közt találni a piacon, elvétve a 12 Gb-osat 140 körül, tehát nem RX580 árkategória, de annál fényévekkel fejlettebb, 70 W TDP mellett
GTX 1070 8GB viszont erősebb az RX580-asnál, és kisebb a TDP-je. Amikor még az RX580-ast vettem, 55 körül mentek, mostmár bementek 40 alá, mostmár 1070-est vennék inkább -
Francia91
veterán
válasz
5leteseN #48592 üzenetére
Csak olvastam teszteket a kínai 16 Gb-os RX580-asról, a konklúzió mindnél az volt, hogy a 16 GB VRAM felesleges ehhez a GPU-hoz, ami 8 Gb-nál több VRAM-ot igényelne, oda a GPU lesz kevés, kb 9-10 GB VRM használat környékén kezd elfogyni a GPU.
AI/MI programokhoz meg van jóval kevesebbet fogyasztó, de az RX580-asnál minimum 2x jobban teljesítő videokártya, ami megoldja 100-120W TDP-ből a feladatot az RX580 150-180W-ja helyett, és minden más technológiában többet tud -
negro
őstag
válasz
5leteseN #48597 üzenetére
En visszasirom azt a koszakot mikor meg 4-5 gyarto versengett...90-es evek, 2000-es evek eleje-kozepeig. S3, Ati, Nv, Matrox, 3dfx. Volt is mind az 5 gyartotol VGA-m. A driver problema mikor elojon mint tema en mindig leirom, h egy 6600GT volt az utolso nv kartyam ergo jo ~18 eve csak is AMD kartyaim vannak de nem igen volt problemam. De azt is leirom, h ezek mind sapphire kartyak voltak es ujkent megvasarolt.
@TIT - a sapphire amugy kinai
-
negro
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged