- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
Kaci84 #26337 üzenetére
Hali!
Én is szenvedtem ettől 1 hete kb... Én arra gyanakodtam, hogy túl sokat cseréltem drivereket DDU-val és vmi összeakadt, vagy az AM4 chipset driverrel. Malwarebytes Anti-Malware-re is gyanakszom, hogy az zavart be vmi reg fájlnak, ami után hiába DDU-ztam, ugyanúgy dobálta a feszültséget és a frekiket. RX 480. Win reinstall rendbe rakta.
Nemo1001: Ezt az egér laggolást elvileg javították már valamelyik driverrel, á, itt is van 18.7.1 Relase Notes: "Cursor or system lag may be observed on some system configurations when two or more displays are connected and one display is powered off." Nekem is csinálta régebben...
Akinek esetleg nincs fent az 08.13-ai AM4 chipset driver Ryzenhez, pattintsátok fel, nálam nincs vele gond.
-
füles_
őstag
válasz
Kaci84 #26337 üzenetére
A Strix 470-eseknek volt egy olyan sajátosságuk, hogy az Asus marha alacsony power limitet állított be nekik gyárilag és így jócskán elmaradtak a többi 470-estől órajelben, ezáltal teljesítményben is. Lehet, hogy ezt megörökölte az 570 is. Próbáld meg AB-ban kitolni a power limitet maximumra.
-
bozont
veterán
válasz
Kaci84 #26333 üzenetére
Milyen, mennyi idős a táp ami a konfigban van? Unokatesóm pont most futott bele egy korosodó táp problémába. A tünet ugyan az volt, nem hozta a gyári órajeleket, teljesítményt. Amint visszavett a cpu tuningból, egyből megjött a vga teljesítménye is. Nem tudott már elég kraftot leadni.
-
Pala
veterán
válasz
Kaci84 #26333 üzenetére
Az sem kizárt, érdemes leellenőrizni, illetve másik BIOS után nézni. Illetve még másik driverrel is kipróbálni! És - mint említettem - Afterburnert eltávolítani, legalább egy próba erejéig. Legvégső esetben egy komplett rendszer-újratelepítés, bár erre szerintem nem lesz szükség, hiszen írtad, hogy két különböző gépben is ugyanazt produkálta.
A power state-ekkel lesz valami baj, valamiért nem képes a kártya terhelés alatt max. órajelen működni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Energiaital topic
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest