Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
odorgg #21177 üzenetére
Tegnap raktam fel ide képet róla, hogy 1400-on mit produkált, hw info is látszik vissza, ha kicsit visszakeresel szerintem megtalálod, max kirakom megint
Annyi, hogy én pl nem nyúltam hozzá a venti profilhoz, szóval elvileg az enyém is tudna 60 fok körül operálni 1400-on, csak én rühellem, ha akár csak egy kicsi szélzaj hallható a gépházból
-
füles_
őstag
válasz
odorgg #21177 üzenetére
Ezt jó hallani.
Úgy látszik végre letett az asztalra egy badass hűtésű AMD kártyát a Gigabyte. Az ezelőtti szériákban nem nagyon voltak ajánlottak a Giga kártyái.
Ha 1450MHz-es órajel mellett emelsz még egy kicsit a feszültségen nem fog növekedni a pontszámod 3DMark-ban? Emlékeim szerint volt itt már olyan 480 ami 1450MHz-es GPU órajellel 1500 pont fölött produkált.
2250MHz-es memóriával már van pár hiba a HWiNFO szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Powercolor Red Devil 6700XT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest