- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
huskydog17 #17305 üzenetére
Ne küldözges privátot, nem érdekel. Szép napot!
-
távcsőves
senior tag
válasz
huskydog17 #17305 üzenetére
Nem értem, hogy a negatív tulajdonságaid miért rám vetíted továbbra is?
Engem nem érdekel a szoftvered. A fejlesztőjét sem különösebben. Egy laza hibás az SDK szövegel ezt pipázta is. (Mutass hibátlant! De közben az AMD ne javítsa?! Értelmetlen.
Fordítok= hibás az SDK, ezért nem jó, de az AMD folyton belejavít az sem jó. ) Nem kell irányíts, nem szorulok rá, elboldugolok a PH-n és a való életben is. Nem a vga a hibás, hanem... Itt lezártam, továbbiakban ignore ez a téma részemről. (Ez valami kényszer lehet, olyat nekem tulajdonítani amit nem írtam, na mindegy. Ez legalább személyes lett, utólag valami igazolható.
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged