- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlt
tag
válasz
távcsőves #3996 üzenetére
Üdv
Magam sem hittem elsőre hogy így sikerült ezt egy bios-al megoldani.
Abból indultam ki hogy az AMD ref. rx560-on sincs alapból tápcsati, és ha az asus nem a "selejt" kártyákat adja el más néven, akkor ennek mennie kell, OC-t meg úgyse akartam, de nem is tudnék több kakaó hiányában.
Nyomattam a Doom-ot, közben logolt a gpu-z, játék alatt sem vette vissza az órajelet, és nem ment 60fok fölé 100% ventivel.Micron memóriák vannak rajta.
Hülye kérdés amúgy, de a gpu-z honnan szedi az adatokat?
Úgy értem nem csak azért írja ki az 1024 shader-t mert felraktam a bios-t hanem tényleg annyi aktív is?
Eredetileg TMU is csak 53 volt most az is rendesen 64. -
mrlt
tag
Üdv Srácok!
Lenne itt egy érdekes szituáció.
Sikerült beleszaladnom egy Asus Strix EVO rx560 megvételébe... (elnéztem típusszámot, de nem akarom visszaküldeni)ugye 1178/1500 Mhz és 896 Shader, no tápcsati.
Gondoltam egy merészet és ráflasheltem a NEM evo-s kártya biosát, és a gpu-z azt mutatta hogy 1275/1750 és 1024 Shader. Akkor én most "unlockoltam" és kaptam egy referencia értékű nem butított kártyát?
furmark 1080p preset előtte 23fps volt, utána 32fps és egy fél óráig hagytam futni, de sehol egy artifact, minden jónak tűnik. Tudtok erre mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest