- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
default. #2374 üzenetére
Igen...
4GB-os Double Dissipation. -
hegegabi80
addikt
válasz
default. #2371 üzenetére
Előfordulhat ilyen, de azért érdekes.
Nekem korábban VTX3D HD7750 garival volt hasonló. Csak nekem nem ébredt fel a kari. Ment a gép ventik felpörögtek, ledek jeleztek, csak egyszerűen nem adott képet. De mivel a kari jó volt, meg voltam vele elégedve, inkább kikapcsoltam az alvó módot.
-
somsan
csendes tag
válasz
default. #2181 üzenetére
Szia!
Az általad linkelt XFX oldalon szereplő kártyák közül Single Fan, és a Double Dissipation verziók külső tápcsatisak. Ha megnézed ennek a két verziónak az oldalát, alul a Spec fülön írja is Requirements-nél, hogy: "External Power - 6-pins : 1"
A Single Fan verziót meg is tudom erősíteni, lévén birtokomban van egy ilyen példány, majd írok is a tapasztalatokról egy kis összefoglalót, ha lesz időm.
-
kisza25
félisten
válasz
default. #2179 üzenetére
Én még csak 4GB-os láttam tápcsatlakozót
rámész a kívánt videókártyára, mindnél van közvetlen link a gyártóhoz, ott meg tudod nézni, hogy melyiken van tápcsatlakozó -
hegegabi80
addikt
válasz
default. #2161 üzenetére
Szerintem nem nagyon, esetleg minimális fogyasztásbeli különbség, meg a hűtőborda kialakítás. Na meg az ára. Amelyik szimpi neked. De ez csak az én véleményem.
Nem tudom talán az XFX vagy a Nitronak a legjobb a hűtése, de ezek nem melegednek nagyon.Amúgy én először gigát akartam, mivel a 750Ti is az volt és bejött, na meg nem kellett rá tápcsati. Össze is jött volna, de aztán a végén kútba esett az üzlet.
Aztán volt Asus Strix jó áron, így lett az, de majdnem összejött a nitro is. -
-
kisza25
félisten
válasz
default. #2151 üzenetére
a kártya 75W-ot fogyaszt, a PCI-e 3.0 150W-ot tud leadni, innentől max annyi, hogy nem a lapot terheled, ha tápcsatisat veszel, mert az 50-50% megosztja a terhelést
A korábbi lapok miatt van ez a 75W-os limit, azt mondjuk nem tudom, hogy a limit átléphető-e a PCI-e 3.0 lapokban -
ceripapa
aktív tag
válasz
default. #2155 üzenetére
Hát nekem az van amit te is néztél csak 4gb-s, nekem konkrétan nem megy a venti, bár csak most Lol van fenn de 80fps korlátra tettem és úgy 45 fokos a kártya game közbe. Házam egy zalman z9 plus 2 venti elől 2 venti hátul fenn szóval eléggé szellőzik a ház .
De most felteszem a divisont és megmondom
-
ceripapa
aktív tag
válasz
default. #2151 üzenetére
SZia!
Cole86 illetve Lec kollágáknak érdemes írni ilyen ügybe szívesen válaszolnak .
ezek a 4gb-s árak:Ezeket találtam:
SAPPHIRE RX 460 OC Nitro 4GB (11257-02-20G) - 42.990 - 2év
ASUS RX460 4GB STRIX GAMING (STRIX-RX460-4G-GAMING) - 41.990 - 3év
ASUS RX460 4GB STRIX GAMING OC (STRIX-RX460-O4G-GAMING) - 43.500 - 3évanno ezt íta nekem egy hete Lec .
Cole-nál
Új szériák ! > > >
RX 460 2GBos modellek :
Gigabyte Windforce 2OC RX 460 : 31.990 Akciós! -
ceripapa
aktív tag
válasz
default. #2147 üzenetére
SZia!
Igen van differenciál, de nem sokkal fogyasztanak a tápcsatisok is többet , max ~20W viszont ott van 1-2 fps difi + mag feloldás ha akarsz bibelödni vele, illetve jobban van húzva a mag / mem órajel is :].
Amúgy ha max 1k a difi vegyél tápcsatissat :] , ha viszont olcso van a giga és nem fér be más akkor azt :].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- BIOS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest