- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
somsan
csendes tag
válasz
default. #2181 üzenetére
Szia!
Az általad linkelt XFX oldalon szereplő kártyák közül Single Fan, és a Double Dissipation verziók külső tápcsatisak. Ha megnézed ennek a két verziónak az oldalát, alul a Spec fülön írja is Requirements-nél, hogy: "External Power - 6-pins : 1"
A Single Fan verziót meg is tudom erősíteni, lévén birtokomban van egy ilyen példány, majd írok is a tapasztalatokról egy kis összefoglalót, ha lesz időm.
-
somsan
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a véleményeket!
Akkor bátraké a szerencse alapon megy a csere, ha van fejlemény majd beszámolok róla!A gép tavasz-nyár környékén megy tovább a keresztfiamnak netezni és minecraft-ozni, vagy az apámnak hasonló célból. Ezt majd a tanulmányi eredmények alapján döntjük el
A kártyát igazából egy utolsó upgarde-nek szántam, a proci még bőven jó a fentiekre egy darabig, de az újabb videók már megfekszik a HD6850 gyomrát. Komolyabb játék nincs tervben, ezért a 2GB-os is elég lesz. -
somsan
csendes tag
Sziasztok!
Az adatlapomon lévő gépet (ASUS P5Q-VM - C2Q9300) gondoltam frissíteni egy RX460 2GB-os kártyával.
Az egyetlen kérdés az, hogy működne-e egyáltalán?Gondolok itt a hagyományos BIOS-os alaplap vs. UEFI-s videókártya ellentétre.
Van valakinek tapasztalata ez ügyeben?A neten található források szerint működhet is a dolog, bár elég aggasztó, hogy pl. a Sapphire a specifikációhoz is odavéste az "UEFI BIOS" katyvaszt, ami gondolom a kizárólagos UEFI támogatást jelenti, ráadásul a régebbi kártyáknál a "Legacy BIOS" is szerepel.
Ugyanakkor az MSI fórumán írták, hogy minden RX4xx-as kártya duál ROM-al készül (BIOS+UEFI) és ha elég friss a fogadó lap BIOS-a, akkor működik a dolog. Az enyém mondjuk 2010-es, az nem tudom mennyire minősül frissnek :-)
Belenézve az elérhető RX460-as ROM-okba azok feltűnően hasonlóan kezdődnek mint a jelenlegi 6850-en ROM-ja, és még a mágikus "IBM" string is ott van az eleje felé. Aztán valahol, ahol a 6850-em lényegi tartalma véget ér, az RX460-ba ott kezdődik egy "GOP AMD REV:" betűsorozatot is tartalmazó szekció, gondolom az az UEFI-s rész.
Tudom, ha nem jó mehet vissza webshop-ba, erre jó az elállás, de ez most HA-s, beszámítós buli lenne, és nem tudom az eladó van-e ennyire rugalmas, majd rákérdek
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Iqos cigaretta
- Ford topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- EAFC 25
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest