- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
Aktív témák
-
robertosz91
tag
Tervbe van véve. Úgy gondoltam, hogy majd feltekerem 4ghz alap és 4.4ghz turbora
. Nekem nem kell több, nem akarok tuning rekordot dönteni
Majd meglátom mit hoz ki alapon a 390-esből. Hosszú távra tervezem a konfigot min 4 év. A kártyát még nem tudom, ha lesz jobb ajánlat 4 éven belül akkor eladom a leendő 390-est. Egy Cooler Master Hyper Evo 212 van most a procimon ( Amd phenom 2 x6 1055T 125w) remélem majd lebírja hűteni. Az 1055T-t idle-ben 19 fokon tartja, játékok alatt max 45. Hát max ráteszek +ventit xD
-
robertosz91
tag
Na ez engem is érdekelne, mármint milyen házba érdemes bele rakni. Nekem most egy Aerocool Mechatron window házam van, elől 20-as venti, felül is, hátul 12-es, ezzel ugye nem lenne gond? Még a táp mellé tudok rakni egy 12-est, az akkor pont a kártyára fújná a friss levegőt. Még egy kérdés. FSP Raider 650-es tápom, ez ugye elég neki? Mert mindenhol olvasom, hogy a javasolt min táp 750-es, de gondolom ez csak azért van, hogy egy gagyi tápból kell legalább akkora. Na még egy kérdés
i5 4690K vásárlásán gondolkozom, az alap órajelen kihajtaná ezt a kártyát? Mert eddig i7 4790K volt a kiszemelt, de sokszor olvasom, játékra teljesen felesleges, és én nagyrészt arra használom.
-
robertosz91
tag
Én is 390-est néztem ki magamnak. Az MSI nagyon korrektnek tűnik. A VRM hűtése vajon normálisan van megoldva? A backplate alatt.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Tesla topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest