- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
and1ao
őstag
válasz
Petike168 #41685 üzenetére
ha találsz hozzá DataSheet-et abba benne van hogy milyen IC-t használ egyébként pedig a bedug indít imádkozz kombináció.
Ha van Gap pad az szinte ugyanúgy viselkedik mint egy paszta szóval ha bontod akkor érdemes lehet cserélni
Nem szedtem még szét Boostot így nem tudom megmondani hogy hűtve van e, de majd lebontod és megnézed a Lighting az tuti hűtve van, de szerintem baseplate van rajta.
A VRM-en ha nincs rajta hűtés akkor csak az airflow segít irányított venti rá hasonló.Upsz megelőztek
-
Raggie
őstag
válasz
Petike168 #41685 üzenetére
Szervusz, a jó ventillátor mindenképpen segít majd a VRM hőmérsékleteken is.
A feszt állíthatod szerintem máshol is, nem kell ahhoz egyből BIOS-t editálni(MSI AB?). De ha mégis, akkor mindenképp a VBE7 a te programod. A kompatibilitást nem tudom hol lehet ellenőrizni sajnos(már régen volt amikor én is a 7950 bios-omat mókoltam
).
A te kártyádon a fő hűtőborda nem érintkezik a RAM chip-ekkel. Erre van egy másodlagos borda, ami a VRM-ekre is rányúlik.
Lásd itt ez a fekete fém alkatrész: LINK . Ez alatt szerintem nem kell cserélni a gyári thermal pad-okat, ne is vedd le sztem a PCB-ről. Vagy ha mindenképpen akarod, akkor legalább 7-11 W/mK-s vezetőképességűre cseréld. De akkor azt is ki kell valahonnan guberálnod, hogy pontosan milyen vastagságú kell a memórákhoz és a VRM-ekhez(0,5/1/1,5 mm)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged