- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Arra vigyázz, hogy a GPU használat mérő nagyon nagyon nem pontos. Úgyértem, a 99% egyértelmű, de ha 80%-ot mutat, az nem azt jelenti, hogy 25%-al lehetne több FPS-ed, hanem csak azt, hogy nincs kihajtva a GPU, és kevésbé van, mintha 85%-ot mutatna. Tehát nem olyan szép, lineárisan mérő valami, mint a CPU-knál a feladatkezelő. Okot nem tudom, de én ezt tapasztaltam.
-
HSM
félisten
Volt egy régi kombustor, 2.4.2. [link]
Soha, semmi nem pörkölte meg annyira még, a bányászat is pite ehhez képest. Az újabb Kombustorok kisebb felbontásban mennek, nem terhelnek annyira, azok azért viszonylag közel állnak a játékokban megtalálható legszélsőségesebb terheléshez.
Tényleg jó csip, én is meg vagyok vele elégedve. -
Shokkolo
addikt
kösz a jóindulatot, de már megmondtam... hagyjál békén az arogáns baromságaiddal... hasítani való tuskó vagy, semmi több.
Az a hangnem amit megengedsz másokkal szemben az minősíthetetlen.
Egyébként azért, mert szeretnék erősebbet.
Nem, nem cicereg, 1150-et vitte, de értelmetlen volt, alapaon járattam, az meg h. mennyit kaptam érte mi a franc közöd van hozzá?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest