- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zed juron #30802 üzenetére
Mondom, hogy nem jó hozzá! Nem a frissítés miatt, hanem mert az AMD drivertől kéri le az órajelet, az pedig kamuzik! Bizonyíték: lesd meg, milyen szépen 1050-nek hazudja a GPU-Z és az AMD driver a valójában a power limit miatt 960Mhz-re redukálódott órajelet: [link]! No comment...
Amúgy ugyanígy átver egy rakás programot... Csak az AB-el sikerült eddig valós adatokat kapni, és azzal is csak ha az "Enable low level hardware access interface" opció engedélyezve van.(#30816) Toxy: Nem akarlak elkeseríteni, de ez a Furmark eredmény egy nulla.
A karid egy alapórajeles 7970 eredményének az 53%-át hozta. Elég siralmas. Így érthető, hogy nem tekert rajta a venti ész nélkül, hogy félgőzzel ment a kártya....
Szóval, így néz ki, ha nem fogja vissza a kártyád a power limit, és nem ilyen 500-600Mhz-eken karistol:
Nézd meg az én, és a te minimum/maximum értékeid! Nekem a max 58, a minimum és az avg 55. Neked viszont az történt, hogy elindult 50-el (az a maximumod, ami a normális sebessége egy 7950-nek) majd a szívéhez nyúlt a TDP-limit és lekorlátozta a kártyád a sárga földig, így sikerült a 28-es minimum és a 29-es átlag. Ehhez a sebességhez egy tökösebb 7850 is elég lett volna, feleennyiért.
-
HSM
félisten
válasz
zed juron #30392 üzenetére
Ami viszont érdekes... Ez valami újabb revízió, mert az enyémen még van egy méretzes borda a VRM-en, míg a tiéden már nincs.
Az enyém ilyen: [link]
Amúgy úgy látom, minden más változatlan. Szóval azért nézz a VRM hőfokokra is tuningál, mert a gyári bordával rá se kellett pillantani, hűvösebb maradt a GPU-nál, de így már nem lesz túlhűtve ahhoz képest.
(#30389) zed juron: Mondtam én, hogy jóféle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest