- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #9177 üzenetére
Szia. Szórakoztam ezzel a 3D profilokkal ATI CCC-ben.
Működéséről feltudná világosítani, vagy bárki?!
Csináltam 4 profilt. StarCraft2, CrySis, Metro2033, GTA4. Mindent maximumra állítottam hogy mit bír a CrossFire.
Indítom az SC2. Örülök mint majom a farkának hogy semmi lassulás.
CrySis szintén, GTA4 szintén, mondom ez már gyanús.
Metro2033 1Fps nem csökken?!
Mondom itt valami gáz van.
Megnézem a profilokat pedig szépen írja hogy melyik játékokra mit állítottam, illetve az indító exét. Metro2033 Profilom
Lehet én értettem félre de azt hittem ilyenkor már az exe automatikusan azzal a beállítással indul el amire én állítottam itt.
De nem így van.
Minden egyes játék előtt rá kell tényleg kattintanom hogy HASZNÁLAT AKTUÁLIS BEÁLLÁSKÉNT gombra?!
Ezzel csak egy bajom van, hogy nem csak a metro2033 lesz konfigurálva, hanem ha úgy hagyom bármelyik program, játék induljon is el. Ezen a beállítson fognak futni.
Bocsi hogy elég fárasztón magyarázom.
Lényegében úgy kellene használom hogy létre hozok egy profilt GTA4, kattintok a használatra aktuálisra, kilépek mikor kedvem van mással játszani, majd elindítom azt a profilt amibe belépek?! CrySis vagy bármi.
Ez kurva macerás az nvidiához képest. Ott beállítottam minden játékra a megfelelő dolgokat, soha nem kellett szarakodnom vele melyikre mit alkalmazzak.(#9176) SVLaller Én is gondolkodtam sokat a Bios módoláson. De igazából nem találtam semmi kézzel fogható szerkesztő programot még rá. Feltölteni feltudnám. De jó lenne ventivezérlést, órajelekbe is picit belepiszkálni. Na de hátha dolgoznak a srácok ilyen programon is az új radeonokhoz.
-
SVLaller
senior tag
válasz
ricshard444 #9177 üzenetére
Valóban viszi az 1125/1575MHz-et, bár még csak egy 3DMark 11-et futtattam. 1,137V feszt kap a GPU-Z szerint. Nem fogom amúgy ennyin használni, egy gyári OC órajel szerintem nekem elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged