- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Sondi1986 #37274 üzenetére
Miután megvádolt az Ipon az első kártyánál, hogy szétszedtem 8 naposan, mert 1mm-t fel volt pöndörödve a széle a gari matricának, és csak feltételesbe vette át, az a csepp bizalmam is szertefoszlott. Kicserélték, de nem kívánom senkinek hogy 2 hétig olyan feszült legyen mint én voltam, hogy a garit bukom e vagy nem.
A 2. kártyával azért húztam ilyen sokáig többek között, mert nem mertem beadni az Ipon-ba, vajon mit találnak ki megint, mert ott is elég hamar kiderült, hogy nem jó. A pontot az "i"-re az tette fel, amikor megkerestem pü-be azt az embert, akit ti ajánlottatok, hogy majd segít. Ezzel nem is lett volna gond, azt mondta segít, de amikor közölte, hogy az előző 8 naposan visszavitt kártyámat úgy jellemezte, hogy "egy okádék szar szétszedett hulladék volt örüljön ha nem te vagy az eredeti tulaj, hogy kapott valamit helyette" úgy gondoltam akkor inkább az MSI-hez fordulok, mert elegem van az alaptalan vádaskodásokból, és gyanúsítgatásokból. El nem tudom képzelni, ilyet hogy találhat ki bárki is, hogy egy 8 napos kártyát megbontok úgy, hogy a gari cimke nem sérül leszedés közben csak az utsó 1mm nem ragad oda a szélén.
Írtam neki választ, hogy lehet a kártya meg lett bontva, de akkor az az Ipon-nál, vagy a nagyker-ben, vagy bárhol máshol, de nem nálam.
Elegem van, hogy kardoznom kell ha a jogos garancia igényemet akarom érvényesíteni, amit szó nélkül, heves elnézések közepette kellene teljesítenie a kisker-nek, nem pedig megvádolni, hogy egy szemét szar ember vagyok, aki egy szétszedett kártyát akar garanciáztatni. Jól tettem, hogy az MSI-hez fordultam, ők meg akarják oldani, hogy elégedett vásárló legyek a végén, sűrű elnézések közepette. -
Sondi1986
addikt
válasz
Sondi1986 #37274 üzenetére
Iponosok mondták hogy cseréljek kártyát valakivel hátha a táp nem bírja, és adjak neki max feszt 1,3mV.
Haverral cseréltünk 1 hétre kártyát.Evvel prímán muzsikált a BF4.
Mikor vissza tettem a ligftningot.
Egy óra BF4 után újra lefagyott:de néha elsötétül a kép és kilép az asztalra.
Nekem ez már 3-4 hónapja van, és driver gondra gondoltam utána jött a proci hát ha nagyon fel van húzva, a táp is szóba került de a 12V ága 564W tud leadni akkor csak bírni kell.
Most jött el az az idő hogy inkább vissza küldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest