- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piedon
tag
válasz
rooland #33020 üzenetére
Nekem is ez a kártyám volt és én is az említett cégnél vettem. Nekem 2+2hét volt a garanciális ügyintézés, mert először kaptam egy másik ugyanolyan típusú Sapphire kártyát amit másnap vissza is vittem, mert az is black screen hibát csinált (mellesleg láthatóan használt volt a kártya amit kaptam garanciális cserébe).
Maradjunk annyiban, hogy nem te leszel az első aki visszaviszi nekik ezt a fajta kártyát black screen hibával. -
Piedon
tag
Nem könnyítitek meg a dolgomat, mert ez most olyan mint a szomszéd felesége: van aki dícséri, van aki szídja
A tuning potenciál engem soha nem érdekelt, ezt az OC-s kártyát is csak azért nézem, mert árban nincs alatta annak ami előtte volt (a levásárlás miatt).
Elnézést, nem állt szándékomban emiatt összeugrasztani a "népet".
Az, hogy meg az ASUS milyen notebookot gyárt az egy másik téma, mert notebookban mindenhol találni szar konstrukciót, hiába a "nagy" név.
-
Piedon
tag
válasz
->Raizen<- #32789 üzenetére
Eddig nekem 1 kivételével az összes Sapphire kártya volt, meg is voltam vele elégedve. Igaz a 4870 az néha felpörgött önmagától és semmivel sem lehetett elérni, hogy jó legyen. Most belefutottam kettő black screenesbe és javasolták, hogy inkább 7850ből ne vegyek Sapphire-t egy ideig. Vagy ez a Gigabyte vagy Asus-t néztem, a lényeg nálam többek között, hogy ne legyen olyan hangja mint egy turbinának. Plusz úgy láttam, hogy pár kártyánál hiába van nagy hűtő rajta, van olyan, hogy például a memóriákat nem hűtik közvetlenül (azt hiszem a Gigabyte kártyán is csak négy memóriát hűt közvetlenül).
-
Piedon
tag
válasz
gyuszaa #31585 üzenetére
Én meg most kaptam garanciás cseréből egy másik Sapphire HD7850-et és ugyanolyan szar, újfent black screenes. Sorozatszám szerint az előzőnél csak kb. 500-al nagyobb. Holnap viszem vissza és megpróbálok kérni egy másik gyártójú kártyát. Ráadásul nem a saját dobozában kaptam vissza és nem volt benne CF áthidaló... Ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest