- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pynyo
csendes tag
Sziasztok!
Én tavaly augusztus óta használom a vga-t (SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5) nekem nincs vele problémám szerintem nagyon jó kis kártya jól viszi a játékokat full hd-ba.Soha nem volt BlackScreen.Nekem a dual x -es van,szerintem veszettül jó,megbízható.Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom nem fog benne csalódni.
Az elterjedt hibákról csak annyit hogy mindegyik gyártónál előfordulnak(gondoljunk a gigabyte6800széria, HIS4800 széria betegségeire),erre van a garancia.Ha hibás a kártya akkor az 2 év alatt ki fog bukni. Szeretem a SAPPHIRE kártyákat mert megbízhatóak.De ez az én véleményem,lehet hogy szerencse nem tudom. -
pynyo
csendes tag
válasz
DroiDMester #4810 üzenetére
Szerintem DroiDMester-nek igaza van.Én 50000 fölött vettem és egy 6850-et váltott és nem is bánom mert nagyon jól müködik.Nálam nem jelentkezett semmi gond se a ventivel se a kártyával.(megjegyzem Sapphire)A 6850 nekem nagy csalódás volt,felesleges pénzkidobás(6790-et váltott).Mind Sapphire és elődeik is egészen a 9000-széria óta,semelyikkel nem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest