- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vulpolone
tag
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy egymás után kifogok 2 hibás kártyát?
A múltkori Giga 7870 végül kiderült, hogy valóban rossz volt. Le is vásárolhattam garanciában az árát, egy Giga R9 270OC-t választottam, mondván kb ugyanaz a teljesítmény. Időközben a tápomat cseréltem egy Chieftec CTG-500-ra ( biztos ami biztos ). Megjött az új kártya, beszerelem a gépbe és láss csodát, ez se ad képet és ugyanúgy jelez az alaplap, hogy nem érzékeli a VGA-t. A ventik hol felpörögnek a kártyán, hol csak az egyik pörög a kettő közül.
Húz most az ág ezekkel a Giga karikkal? -
Vulpolone
tag
válasz
belinho #47807 üzenetére
A lapon a legfrissebb BIOS van, este frissítettem. Win7 se oldotta meg a problémát, telepítés végén az újraindítás után egyből fekete kép és az 5 sípolás és ez megy minden újraindítás után.
Ahogy visszateszem a 6850-et minden rendben, pöccre indul.Elviszem egy ismerőshöz, hogy az Ő gépében mit produkál és majd látjuk mi lesz.
-
Vulpolone
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy teljesen új Gigabyte 7870 OC kártyát a jó kis 6850-em helyére. Este kicseréltem őket és jöttek is a problémák. Betettem az új kártyát, bekapcsoltam a gépet, minden megy a megszokott módon, majd mikor a win8 kezd tölteni kaptam egy fekete képernyőt mellé 5 sípolással. Ezután restart, ventik felpörögnek, de csak a fekete képernyőt kapom, no signal a monitoron és az 5 sípolás.
Következő lépésben visszatettem a régi 6850-et és nagy meglepetésemre már ezzel is a fekete képernyő fogadott az 5 sípolással egyből a bekapcsolás után ( se kép, se semmi, bios-ba nem tudok belépni ). Itt jött egy kis döbbenet szünet, majd CMOS reset, 6850 maradt a gépben és láss csodát, bebootol a gép, win-ig is eljutok, minden f@sza. Utána csináltam még egy CMOS resetet, betettem a 7870-et, bootol a gép és win-ig is eljut. Jött az öröm és boldogság, feltettem hozzá a drivert, restart és bumm.. egyből fekete képernyő az 5 spíolással. Ezután még párszor próbálkoztam, volt amikor eljutott odáig, hogy elkezdett betölteni a win és utána kaptam a fekete képernyőt, de volt hogy egyből bekapcsolás/restart után jött a gond.
Most nagy nehezen helyre állt a gép a 6850-nel és próbálok utánajárni mi a fene ez :SVolt valakinek hasonló problémája?
Az alaplap egy AsRock 970 pro3 R2.0 ( eddig tette a dolgát, gond nélkül ), CPU egy FX-6300-as, 500W-s Chieftech táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest