- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Ezzel a sok új, voltaképpen újracímkézett 78xx-as kártyákkal 270/270x néven szerintetek mennyit fog érni december/január környékén egy még 1év garis 1gbos 7850?
Egy ideig nem nézegettem a hardver árakat és most látom, hogy jóformán amennyiért én ezt vettem már most 7870et kapni, de decemberben/januárban váltanék 280x-re és nem tudom mire számítsakValamint afterburner-ben merre találok olyan beállítást ami engedi a voltage emelést? Most 1210en van, belövöm a 20%-os power limit kitolást és noha a core clock-ot simán bírja 1050en ami így a max, a ramot amint emelem akár már csak 50el 1250re, már egy sima játék benchmark-ban (nem is próbáltam heaven-el vagy bármi mással), tapasztalok egy bizonyos helyen néha-néha pici különböző színű gömböket/karikákat.
-
krisztian922
tag
Ha egy sima benchmarkban (de játékban nem) adott helyen (csak egy pici helyen belül) kis különböző színű karikák meg egyebek jelennek meg OC során (sapphire 7850 1gb) akkor az gondolom azt jelenti, hogy kevés a fesz? Az alap 1210-en hagytam (igazából nem tudom mit kell beállítani afterburner-ben amivel próbálkozom
, hogy emelhessem), valamint 1050/1300-on próbáltam, viszont még 1250nél is voltak kis karikák de csak ritkán, viszont gondolom ez azt jelenti, hogy még azon se stabil?
-
krisztian922
tag
Hy,
Egy sapphire hd7850 1gb kártyával kezdtem ma szórakozni, és lenne pár kérdésem. Az egyik, hogy melyik a jobb progi OC-ra? Látom, hogy van a sapphire-nak sajátja, de van msi after burner és elvileg valami magán a driveren, CCC-n belül.
Illetve ami tudom, hogy termék függő, de általánosságban mik azok amiket ált. el szoktak érni az emberek OC terén? Illetve milyen fesszel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest