Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
kenyerpirito #49834 üzenetére
AMD vonalon a legjobb ár/érték arányú CPU az FX 6300, ami alap órajelen kihajtja az R9 270X-et.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
kenyerpirito #49832 üzenetére
Nos, bf3-at single-ben nyomod? vagy hálóba, mert ahhoz nem elég ez a procid, már ehhez a kártyához sem. Én a helyedben először inkább a procit cserélném (persze fm2-es nem elég, ezért viszi az alaplapot is...
)
aztán attól úgyis több fps-ed lesz. Szerintem ez a kártya (7790-es) később is jól tartja majd az árát, amennyivel kevesebbet fog érni, annyival kerül majd kevesebbe már az új kártyád. (Ha nem lesz kisebb a különbség...)Ja az 1gb ram fullHD-ban az éppen hogy elég nekem is, eddig szerencsére 850-920 meg megállt... egyszer mondjuk sikerült bf3 alatt egy olyan beállítást találni amikor kiütötte 1000körül...
Amúgy érdemes lenne megnézni, hogy 30fps-nél hány százalékon használod a GPU-t... (MSI afterburner-el ki tudod nyomni OSD-n) -
Dyrg
aktív tag
válasz
kenyerpirito #49828 üzenetére
Hogy megéri-e lecserélni, az attól függ, hogy
-mekkora felbontáson játszatsz
-A jelenlegi 7790-es 1 vagy 2 Gigás
-és hogy mennyit kéne ráfizetni...De kövezzetek meg, szerintem a jelenlegi procid (AMD A10-5800k) éppen, hogy csak kiszolgálja a kártyádat, a 270x-ed kb a mostani szintjén fog menni, mert kevés lesz neki a procid...
(nekem egy 7850-es van és a 4magos AMD-vel bizonyos helyzetekben erősen limites..)
A tápod jó lesz. egy szálas 12volton 34 Amperes= 408 Wattot visz
/Eddig a 7850-esem még nem volt black screen-es remélem, hogy akkor megúsztam.../
-
Sondi1986
addikt
válasz
kenyerpirito #49828 üzenetére
A tápod elbírja de a procid már nem fogja ki használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged