- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
rostiron
őstag
válasz
szallasi007 #44857 üzenetére
Ha tudom hogy elesek, előtte leülök. Amikor a monitort vettem nem gondoltam hogy évek múlva ilyen gondjaim lesznek.
De ez miatt nem akarok új monitort.
-
Picturemaker
őstag
válasz
szallasi007 #42913 üzenetére
Üdv!
2% mérési hibahatáron belül van.
Ha van diszkrét VGA-d és a játék alatti teljesítmény a legfontosabb, akkor ár/teljesítmény szempontjából egy FX6300 a legjobb választás. Nem írtad milyen lapod van, de ha még azt sem kell cserélni, akkor inkább azt vedd. -
Dany007
veterán
válasz
Unigine kifejezetten GPU tesztelő program. Ahol abszolút nem számít, hogy milyen procid van.
Én egy Asus 270x-et vettem egy A10-5800K alá. De az eredményem tizedre pontosan ugyanannyi lett, mint egy másik srácnak, akinek i5-3570k-ja van. Holott az az i5 kb dupla olyan erős, mint az 5800k.Futtass 3D markot. Na ott majd kijön a gyengébb proci hátránya. Ezt leginkább proci igényes játékoknál és multiban fogod megérezni igazán vagy alacsonyabb felbontáson..
Amúgy single-ben és normálisan megírt játékoknál nem lesz gond.Ha játékra akarsz komolyabb procit, akkor legalább egy i5 3470-est nézzél. Legalábbis ennél lenne már érdemi különbség. És nem tesztekben, hanem kifejetetten olyan játékokban illetve multiban, illetve alacsonyabb felbontásban.
De most az, hogy veszel egy 6600k-t vagy x4 750-et vagy fx-6300-at, szóval ezek között nem kapnál érdemi javulást. Nem azt mondom, hogy pont egyszinten vannak, de akkora érdemi különbséget nem éreznél, hogy megérje megvenni. Mondjuk az X3-at nem ismerem. Ahol már tényleg lenne előrelépés bizonyos esetekben az már egy i5, esetleg fx 8320. -
Dany007
veterán
válasz
dupla
-
rígel
őstag
válasz
szallasi007 #42776 üzenetére
Hú de öreg vagy
Egy Asus riva 128 volt az első 3d kártyám
-
lowzor
veterán
válasz
szallasi007 #42603 üzenetére
A tiéden nincs 8X AA, az övén van. Így érthető a különbség.
-
BogyóBP
addikt
válasz
szallasi007 #42550 üzenetére
Szuper akkor már 3 különbözö romom van..
-
BogyóBP
addikt
válasz
szallasi007 #42546 üzenetére
És nincsen képvibrálásod? Ha nincs akkor eltudod nekem küldeni a BIOS od te is? GPÚZ al letudod menteni vagy ATIWINFLASH el. ATIWINFLASH nél van egy olyan opció hogy SAVE.
-
BogyóBP
addikt
válasz
szallasi007 #42535 üzenetére
És te is frissitettél VGA biost?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile (ARPG)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest