- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Htomi78 #42827 üzenetére
Ja, hát akkor úgy látom ezt elmondhatjuk mindegyik gyártóra.
Sapphire a legjobban szidott és itt a fórumon a "legproblémásabb". Tehát kilőve.
Giga - szintén, bár egy fokkal jobb az összmegítélés.
Asus-t ugye most írtad.
Xfx-et már korábban kihúztuk...No szal érted mit mondok... Igazából nem maradt egyetlen komoly gyártó se amelyiket ajánlani lehetne. Innentől kezdve értelmét veszti a topikban azon kérdések megválaszolása, hogy melyiket ajánljuk.
Nyilván mindenki azt fogja ajánlani, amelyikkel nem volt még gondja és azt nem ajánlani amelyikkel esetleg gondja volt. Ergo a válaszaink nem érnek sokat.@(#42776) szallasi007 :
Igen az tényleg problémás lehet. Könnyen eltudom képzelni, hogy 1-1 ilyen bolti melós nem nagyon ért ehhez a területhez. Tehát nincs benne a játékokban, a tesztekben, melyik mit hogyan jelent stb...
Nekem még anno 2004-ben azt mondták a boltban, hogy amit visszaküldesz graiba, a szerviz bedugja a kártyát és ha ad képet akkor jó. Úgyhogy nekem azt ajánlották, hogy majd ők "belepiszkálnak" valahogy hogy ne adjon képet és akkor cserélik.
Szóval én simán eltudom képzelni, hogy a szervizben senki se fog CoD Ghost-ot telepíteni és ott kipróbálni a kártyát pár órát eljátszani vele, hogy vajon kifagy-e kékhalállal vagy mással. Maximum ráenged valami stressztesztet ami könnyen lehet semmi eredményt nem hoz és visszaküldik hibátlan darabként, te meg fizetheted ki a bevizsgálási költséget meg a postát...A másik fele is érthető. Lásd az én helyzetemet. Még mindig nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a fagyásaim / kék -szürke halál / oka a prociban keresendő volt. Pedig nekem eszembe nem jutott -szégyenszemre, bár elfogult voltam-. Ergo ha visszaküldtem volna, ahol letesztelik nem találtak volna semmit és ezzel csak szopattam volna a szervizt meg a boltot is. Jó, mondjuk én visszaküldés előtt kipróbáltam volna egy PH!-s tuningmágus bikaerős gépében is.
Biztos ami biztos alapon.
No, de sokan ilyenkor egyből visszaküldenék - mert így logikus - és lehet tök fölöslegesen. -
Dany007
veterán
válasz
Htomi78 #42802 üzenetére
Az a gond a 4GB-tal, hogy kicsi hozzá a kártya sávszélessége. Tehát ha még lenne olyan játék is, ami kihasználná ezt egyáltalán, na az akkor meg azért nem tudná mert "túl lassú" ekkora adatmennyiség dinamikus mozgatásához.
Lásd HD 7950 3Gb. És ott már 1,5x-es a sávszélesség a 270x-hez képest.
Én is azt mondom, hogy inkább egy márkásabb, minőségibb darabot. Nálam is csak az MSI-Asus a nyerő. Ez persze nem jelent semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Oneplus Nord 5G
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest