Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Htomi78
üzenetére
Ja, hát akkor úgy látom ezt elmondhatjuk mindegyik gyártóra.
Sapphire a legjobban szidott és itt a fórumon a "legproblémásabb". Tehát kilőve.
Giga - szintén, bár egy fokkal jobb az összmegítélés.
Asus-t ugye most írtad.
Xfx-et már korábban kihúztuk...No szal érted mit mondok... Igazából nem maradt egyetlen komoly gyártó se amelyiket ajánlani lehetne. Innentől kezdve értelmét veszti a topikban azon kérdések megválaszolása, hogy melyiket ajánljuk.
Nyilván mindenki azt fogja ajánlani, amelyikkel nem volt még gondja és azt nem ajánlani amelyikkel esetleg gondja volt. Ergo a válaszaink nem érnek sokat.
@(#42776) szallasi007 :
Igen az tényleg problémás lehet. Könnyen eltudom képzelni, hogy 1-1 ilyen bolti melós nem nagyon ért ehhez a területhez. Tehát nincs benne a játékokban, a tesztekben, melyik mit hogyan jelent stb...
Nekem még anno 2004-ben azt mondták a boltban, hogy amit visszaküldesz graiba, a szerviz bedugja a kártyát és ha ad képet akkor jó. Úgyhogy nekem azt ajánlották, hogy majd ők "belepiszkálnak" valahogy hogy ne adjon képet és akkor cserélik.
Szóval én simán eltudom képzelni, hogy a szervizben senki se fog CoD Ghost-ot telepíteni és ott kipróbálni a kártyát pár órát eljátszani vele, hogy vajon kifagy-e kékhalállal vagy mással. Maximum ráenged valami stressztesztet ami könnyen lehet semmi eredményt nem hoz és visszaküldik hibátlan darabként, te meg fizetheted ki a bevizsgálási költséget meg a postát...A másik fele is érthető. Lásd az én helyzetemet. Még mindig nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a fagyásaim / kék -szürke halál / oka a prociban keresendő volt. Pedig nekem eszembe nem jutott -szégyenszemre, bár elfogult voltam-. Ergo ha visszaküldtem volna, ahol letesztelik nem találtak volna semmit és ezzel csak szopattam volna a szervizt meg a boltot is. Jó, mondjuk én visszaküldés előtt kipróbáltam volna egy PH!-s tuningmágus bikaerős gépében is.
Biztos ami biztos alapon.
No, de sokan ilyenkor egyből visszaküldenék - mert így logikus - és lehet tök fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Zyxel NAS326
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest