Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sanyi19
üzenetére
Áááá!...talakító nem üres ágon???
Asszem meg is van a hibaforrás (persze nem biztos, csak ez elég sanszos).Afterburner leírásomat belinkeltem pár napja, csak beállítás kérdése, hogy rendben kezelje a karit. Viszont más progi (Trixx) ne legyen fent, és CCC overdrive-ot is hanyagold, ez alapvető.
blu79: Kösz a megerősítést, tudom, milyen jó kari, és a sebessége is megvan. 7870XT tökéletes a mostani konfighoz, viszont szélesvásznú monitorra tervezek váltani (2560x1080), és oda tényleg kell a +VRAM, no meg az erősebb GPU. És végre a PX-et + a CUDA-t sem kell nélkülöznöm. Hátulütő az elszart Ft árfolyam, de úgyis csak rosszabb lesz.

Balancee: Pont azt írtam töbX, hogy NE hagyjuk az amd-nek befolyásolni a játékot, mert jön a laggolás és a kidobás. AMD és egyéb optimalizálást mind kapcsold ki, tegyél mindent legjobb minőségre tessz-t vezérelje az alkalmazás, morf is mehet, 3x bufferiint, AA-t állítsd 24x ED-re, AF-t 16x-ra, aztán hadd szóljon! Nem tudom, melyik küszöbölte ki a hibákat, de úgyis mindent rá szoktam tolni, VGA-dnak meg bírnia kell, CPU-limit sem lesz.
1920MB-tal nem fut ki a RAM-ból, van ott még 128MB. Nálam 1980-at evett a fenti durvított beállítással.
Már látom, bele is futottál a hibába.
Én szóltam... 
FPS megfelelően erős procival (értsd: kihajtott VGA) inkább romlik, amiért én kedvelem a Mantle-t az a füst és pára effektek élethűsége DX11-gyel szemben, amit nagyon jól szemléltet pl. Thief-ben a menü háttere.CirrMee: Inkább azt kellett volna elolvasnia, hogyan küszöbölhetők ki a driver hibái.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pánik a memóriapiacon
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Asszem meg is van a hibaforrás (persze nem biztos, csak ez elég sanszos).
Én szóltam...