- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sanyi19 #53685 üzenetére
Áááá!...talakító nem üres ágon???
Asszem meg is van a hibaforrás (persze nem biztos, csak ez elég sanszos).
Afterburner leírásomat belinkeltem pár napja, csak beállítás kérdése, hogy rendben kezelje a karit. Viszont más progi (Trixx) ne legyen fent, és CCC overdrive-ot is hanyagold, ez alapvető.
blu79: Kösz a megerősítést, tudom, milyen jó kari, és a sebessége is megvan. 7870XT tökéletes a mostani konfighoz, viszont szélesvásznú monitorra tervezek váltani (2560x1080), és oda tényleg kell a +VRAM, no meg az erősebb GPU. És végre a PX-et + a CUDA-t sem kell nélkülöznöm. Hátulütő az elszart Ft árfolyam, de úgyis csak rosszabb lesz.
Balancee: Pont azt írtam töbX, hogy NE hagyjuk az amd-nek befolyásolni a játékot, mert jön a laggolás és a kidobás. AMD és egyéb optimalizálást mind kapcsold ki, tegyél mindent legjobb minőségre tessz-t vezérelje az alkalmazás, morf is mehet, 3x bufferiint, AA-t állítsd 24x ED-re, AF-t 16x-ra, aztán hadd szóljon! Nem tudom, melyik küszöbölte ki a hibákat, de úgyis mindent rá szoktam tolni, VGA-dnak meg bírnia kell, CPU-limit sem lesz.
1920MB-tal nem fut ki a RAM-ból, van ott még 128MB. Nálam 1980-at evett a fenti durvított beállítással.
Már látom, bele is futottál a hibába.Én szóltam...
FPS megfelelően erős procival (értsd: kihajtott VGA) inkább romlik, amiért én kedvelem a Mantle-t az a füst és pára effektek élethűsége DX11-gyel szemben, amit nagyon jól szemléltet pl. Thief-ben a menü háttere.CirrMee: Inkább azt kellett volna elolvasnia, hogyan küszöbölhetők ki a driver hibái.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest