- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DeSanto #52091 üzenetére
Firefox 33 és a Flash plugin 15.0.0.189 kiegészitők a bőngészőben (ez elég friss). A jelenlegi videókártyám jobb felépitése okán most kevésbé hajlamosabb a kifagyásra, de nem nevezhetem tökéletesnek sem, mert van egy gyenge pontja: a Driver. Sokak véleménye szerint a Creative SB hangkártyáknak jó hangja volt és technikailag is sokat nyújtottak, de a driveres támogatottsága nagyon elmaradt ettől és a felhasználok is elpártoltak más hangkártya gyártó termékeire. A gépemben elég sok hardverelem müködik üzemszerűen (ez igy lenne a normális állapot), de a videókártya használata közben most rezeg az a bizonyos léc. Terhelés közben kimonitoroztam és található néhány javitásra szoruló müködés közben előforduló eltérés. Ezek a driverek telepitése közben néhol megszünnek (14.9), de közben másik rendellenesség jelentkezik utána (pl. 2D-3D órajelváltás hiba). Ezért a legkevesebb hibát okozó drivert használom (most a 14.4 WHQL-t), ami kevésbé nyirbálja meg a VGA-t. A videókártya gyártók gyenge minőségű alkatrészeket épitenek be a videókártyákra... Ezt kétlem! A Sapphire HD7850 OC, és főleg az Asus R9 R270X TOP videókártyákra is válogatott alkatrészek kerültek fel, de ezt is leamortizálhatja néhány hónap használattal egy sz@r driver... és hát senkitől sem várható el, hogy a kártya paramétereit figyelgesse állandóan. Amikor megvettem a HD4850-et majd a HD6850-et, akkor csak néhány napig teszteltem és megnéztem miket tudnak... aztán használtam és csak alkalmanként nézegettem rá (driver cserék után), általában rendben volt és mehetett tovább a játék. A GCN videókártyák megbizhatóság szempontjából visszalépésnek tekinthetőek. Energiamenedzsment és a Boost órajelekkel kár volt ennyire túlbonyolitani a hardvert és főleg ehez a drivenek is tökéletesen egyensúlyban kéne lennie vele. Nem mi csináljuk, mi csak nyugodtan és hibátlanul használnánk végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest