Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Még meg kel szoknom hogy egy kicsit jobban emelhetem a beállításokat . 7770 - en volt eddig , ami nagyon jó kis kártya volt , de ott azért kompromisszumokat kellett kötnöm a grafikai beállítások terén .
Most ennél a kártyánál azért jobban meglehet találni azt a beállítást , amivel még nagyon jól megy a játék , és még nagyon szépen is néz ki .
Érdekes hogy BF4 multiban , amikor nagyobb robbanás vagy eseménydúsabb jelenetek vannak , akkor se akad meg , szépen fut olyan beállítással is , amit eddig nem engedhettem meg . -
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Hagyjuk szerintem mert megint nem érted amit írtam, megint elkezdtél belemagyarázni valami másba, de te magad írtad a múltkor, mikor kitértél az AMD driver avultatós sztoridra, hogy bezzeg NV-vel nem volt ilyen problémád. Ha most NV-d lenne és megnéznéd ugyanazokat a játékokat,frisített w7-el és azok meg mennének, akkor meg mégsem akarná az MS, hogy cseréld le a W7-et W8.1-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest