Hirdetés
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Tény h vannak fura kiírások..de nemakarok 2hőfokot nézni... rémálmaim vannak lassan ezzel kapcsolatba 55% fixre bevan lőve a fordulat, felette már zavar engem.
De hátradőlök h jajjdejó 60nál járunk nekem nelegyen a vrm 75-80...állandóan az van bennem h azért akad meg mert túlmelegedett..amit valszeg én reagálok túl de nem azért volt +lóvé a dcuII h ennyit tudjon.
Semmi "mókolás" nem hoz javulást..állandóan megvan ez a 8-10fok különbség.Eladom és veszek egy club3d-t érted..ésakkor értem miért tré

Valamilyen szinten nyavajgás mer alaptalan aggódás, de akkor vettem volna vmi olcsóbbat és rádobok egy Petert hűtésnek és nyugodtan alszom. Ilyenre álmomban nemgondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest