Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Feljebb leírtam mindkét kártyáról pár dologt, ezekez tesztelgettem. Az első azért a pénzért nagyon megéri, lehet hogy bánom hogy nem azt vettem a 270 helyett. A 270-es-nek max 1050Mhz a tunigja, egy 7870-es nagy eséllyel jobban fog menni. A kártyák nagyjából ugyanazok, csak a memória gyorsabb a 270-nél. Kérdés ez hol fog számítani. Ugyanaz a hűtés van mindkettőn. Amikor egy kárya hangjáról beszélünk, kérdés kit melyik rész érdekel: idle vagyfull rész. Idle módban a sapphire a leghalkabb szerintem. terhelésen már hangosabb, mert elég kicsi a hűtője és jobban kell tekernie hogy hűtsön. Ha biosban kicsit átírja az ember a fan profilt akkor terhelten sem hangos és nem melegszi szét magát.
44600-ért eszméletlen jó áron van a 7870. Ha nem akarsz rá várni a linkelt boltban írj privit, szerdáig félre van ott rakva egy ilyen, akinek kell elhozhatja. Megmondom milyen néven van.Sokan szidják a sapphire-t, nálam az elmúlt fél évben jó pár darab járt de egyikkel sem volt gond. (nemrégen még erősen ajánlott volt) A BS hibák óta félnek tőle, pedig az már elmúlt. Sokszor pedig szerintem user error miatt szidják, egy jó példa kicsit fentebb olvasható. Az asusról jókat mondanak de jóval drágább. Én elvből nem adok 20%-al többet ugyanazért a teljesítményért, inkább abból a pénzből hamarabb lecserélem a kártyát, mert igen hamar avulnak ezek sajnos. Gari pedig mindre van

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest