- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007 #41765 üzenetére
Én engem azért gondolkodtat el a dolog mert rengeteg fajta felépítésüt láttam már. Ahol lakom ez már egy nagyon régi panel kitudja legalább 50 éve benne vannak a falba a villanykábelek és nemtudom mit dolgozik vissza a monitor 220V os részére. Ezért gondoltam hogyha van egy árnyékolt kábelem ami úgy gondolom az árnyékolástol és szigeteléstől vastagabb is, akkor zavarmentesebb képet adhat mint egy földigiliszta vastag cucc. Néhánynak még "2 nagy bunkót" is láttam a végén, de a legtöbbnek nincs ilyen.
Nameg aztán én úgy értem a kép vibrálását hogy mintha kicsi lenne a képfrissités pedig megvan a 60hz..Erre mondj valamit szaki
Ezt mivel lehet kiküszöbölni.
-
rígel
őstag
válasz
Dany007 #41765 üzenetére
Mégis van piaca a több tízezres kábeleknek, és ha van piaca, akkor értelme is.
Mégegyszer mondom, hogy a józan ész szerint így gondolom én is ahogy te, és így is van. De innentől pszichikai kérdés. Ha valaki jobbnak gondol egy 30 ezres kábelt, mint egy már minőséginek mondható 5 ezreset, annak úgysem tudod megmagyarázni. Vájt fülű/vájt szemű ember mást lát és hall, mint az átlagember
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest