Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
mikka07
üzenetére
Most gammeltem a Ghost-al. nekem tetszik. RAM 3500 volt a max amit fogyasztott (teljes rendszer 1600 körül üres járatban ) a VRAM 1800Mb majdnem. És majdnem maxon van a game beállítás de asszem maxon is van. HFD mellet 45-130 FPS tartományban mozog.
(kártyám húzva van) -
Dany007
veterán
válasz
mikka07
üzenetére
Frankó! Köszönöm!

@zserbox: Na most rákerestem én is a gépigényre. Tényleg 6-6-8GB a megadott érték. De minek ha 2GB-nál nem eszik többet... Nem értem én ezt.
Sőt, most belenéztem gameplay videókban 1080p max grafika és szvsz csúnya. Főleg az űrös rész... A Föld is a háttérben elmosódott fos, az űrhajó része is valami műanyaghatású low textúrás kidolgozatlan valaminek tűnik... =/ Azért a BF3-4 így videón keresztül is szebbnek tűnt.
Az első pár percben mikor futnak a lezuhanó törmelékek elől kettészakad a talaj stb... na ott a csatornából "hömpölygő" víz kb HL2 színvonaló... Ritka szar volt.. :S Lehet "élőben" szebb, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával - 1 napos AKCIÓ
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest