- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
milszab #3574 üzenetére
Most eljutottam odáig, hogy MVP-t teszteltem és müxik, 3Dmarkban olyan átlag 15%-ot dob az összpontszámra. (10-20% rangeben).
Kábel iGPUban (alaplapban)
P22012 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP aktívP18326 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP kikapcsolva
Kábel hd7850oc-ben
P22157 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP aktívP19037 - HD7850oc alapórajelen, iGPU, MVP kikapcsolva
Konklúziók:
Kábel iGPU-nál
1) Ha nincs MVP akkor azért 4-5% elveszik, HA alaplapra van kötve a kábel,
2) DE fogyasztás csökken, mert HD7850 nem fog holmi firefox miatt 3D-be menni, és bennrekedni driver hiba miatt, és nem lesz +20-30 watt fogyasztás.
3) Idióta Catalyst minden w7 indításnál közli, hogy nem jó kártya van a gépben, és nem indul el. (töröltem is a fenébe, ennyire ostoba program ne legyen már gépemen...)Kábel hd7850-ben
1) Jobb teljesítmény (minimálisan), és így is kihasználja az MVP a iGPU-t, és így is nő 10-20%al a teljesítmény,
2) De fogyasztás nő, mert néha gondol egyet és bennreked 3D módban a videókártya, vagy legalább 400/1250ben.+1
Qrwa zerocore az istenért sem akar működni nálam, lehet az OC káryta mivoltából, fogalmam sincs, de már 11.6 és 11.7béta is járt a gépen, egyiknél sem kapcsolt ki, pedig jelenleg is az alaplapba van kötve a monitor. GPU pedig 300/150, epdig ilyenkor 50/50-re kéne lemennie, és ventinek ki kéne kapcsolnia, hát ezt nem teszi meg.Amúgy kártya 15-20 wattot eszik IDLE, ami nem vészes, de ha azt nézzük, hogy gép alapból 50 watt alatt fogyasztana, ott már azért jelentős (30-40%).
ZeroCore-ra meg jöhetnek tippek, lehet elnéztem valami beállítást, vagy mittudomén kell hozzá a Józsi néni SDK felesztő környezete, hogy működhessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged