Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM
félisten
válasz

Steve198310

üzenetére
						Sajnos ez ilyen. Ha túl nagy órajelet állítassz be és nem bírja, akkor átviteli hibák lesznek, és akkor ezt amíg tudja detektálja és újraküldi az adatot, csaképpen így a hasznos sávszélesség csökken, elkezdessz lassulni a lassabb, de hibátlan átvitelhez képest.

Én nem hiszem, hogy a nagytesóra válogatott ramok mennének... Bár a Tahiti-ben erősebb a vezérlő, az szinte 100%, a 7950-emen is sima 1250-es ramok vannak, semmi extra, mégis 1600-on is akár stabil.... De igazából ez mindegy is, abból kell mindenkinek kihozni a legtöbbet, ami van.
 Egy bő fél éve még 5850-el nyomtam én is, akkor lassan 3. éve... Ahhoz képest a 7850 egy rakéta 1200-as GPU-val modernebb címekben. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
 - Víz- gáz- és fűtésszerelés
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - iPhone topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Assetto Corsa Rally
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
 - Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy bő fél éve még 5850-el nyomtam én is, akkor lassan 3. éve... Ahhoz képest a 7850 egy rakéta 1200-as GPU-val modernebb címekben.