- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Akkor ő ezek szerint nem mond igazat?
Ha olyan erős a procid, h meg se kottyan neki a felvétel, akkor nem esne be a gpu kihasználtság 80%-ra akkor sem, ha épp nem veszel fel. A vgad ugyanaz, mint az enyém, a procid is erősebb vmivel, tehát nem értem. Nálam felvétel nélkül konstans 99-100%-on pörög a vga és átlag 90-110 fpst produkál ezeken a beállításokon: 1600x900, mesh quality kivételével (ultra) minden medium, 2x-es simítás, csicsa effektek offon.
Procija egy i5 760 4GHz-en.Az a durva amúgy, hogy az én procim sem megy 75-80% fölé. Ha végig 95% körül tekerne, még meg is érteném a dolgot, így viszont nem. Most felraktam 4.4GHz-re, ahol nyáron már sajnos nem hűthető az én igényeimnek megfelelően, és így is 85%-os GPU kihasználtságra leugrik a játék. Amúgy ezt úgy kell érteni, hogy kiállok egy pontra, és egyre megy lejjebb a GPU. Tehát sok helyen 99%-on megy, de egy bizonyos pontra beállok nézelődni, és folyamatosan megy le 95-90-85%-ra. Aztán megáll.
Én amúgy azt nehezen hiszem el, hogy BF-hez ilyen bitang erős proci kéne. Az én i5-öm, kb a 2500K 4.5GHz-en húzott teljesítményével egyenlő. Ha ez nem elég ennek a játéknak, akkor semmi.
Ledes dologra visszatérve. A win8-nak ezt a tulajdonságát tudtam, de azt nem, hogy a gépet is tulajdonképpen működésben tartja. Ledek igazából csak idegesítenek. Viszont ha BIOS-ba belépek, majd kikapcsolom a gépet, az után is pik-pak betölt a rendszer, tehát szerintem egyáltalán nem szükséges, hogy világítson leállítás után. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest