Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
necrobin
üzenetére
ha tényleg 1x4gb memóriád van, azaz egy 4gigás sticked, akkor lehet azzal kéne kezdeni memóriasávszél miatt. dual channel és single channel között tud lenni elég jelentős különbség. ja igen, vegyél olyan ramot ilyen esetben mellé, amivel tud dualban menni.
"kihajtás"on agyalás helyett kezdj el játszani, aztán ha valahol nagyon anomáliák vannak / nem hozza a Tahiti LE az elvárt gyorsulást / tesztekhez képest sokkal alacsonyabb fpsed van, akkor lehet elkezdeni keresni a rendszeredben a szűk keresztmetszetet. valamennyi procilimited szerintem lesz (q6600@25%ocvel hajtottam 6950 2GBt, Tahiti erősebb) tuning ezen segítene, de ha a nagyon hangos hőcsöves AMD gyári hűtőd van, azt szerintem amúgy is érdemes a hangja miatt cserélni, bármennyire is jól hűt egyébként.
ha meg úgyis cseréled a kártya alatt a lap/proci párost, akkor szvsz felesleges túl sok időt benchelésre fordítani, hacsak valamelyik játék annak ellenére nem megy megfelelően jól, hogy kéne neki. az meg, hogy 2-3 év múlva milesz... nos arra senki nem fog tudni válaszolni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.