Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
plusz felbontás és képarány.
az pedig igaz ahogy írod, hogy bottlenecket alkalmazásfüggően kell nézni, jellemzően azokon az alkalmazásokon, amivel az ember játszik, olyan beállítások mellett, ahogy az ember teszi.
ld az én esetem az i5-760al és a ténnyel, hogy egy 7850OCról CFre váltottam. majd elégedetten konstatáltam, hogy ahol kellett, ott eléggé gyorsult a rendszer. az, hogy 1080pben mi lett volna pedig teljesen érdektelen, mert úgy nem használom
.
személy szerint meg egy bizonyos sebesség felett érdektelen a mi limitál és hogy, idő után úgyis a kijelző(k) frissítése lesz a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest