Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem is az elmúlt 10.év alatt(mióta létezik a Sapphire) volt kb 60-70.db Sapphire kártyám ebből összesen 2.db ot kellett gariztatnom és mind a 2ő HD4890 es volt egy Toxic és egy Vapor-X Tehát nálam meg pont az ellenkezője mert pl MSi meg mondjuk 20. ból 4.et vagy épp gigabyte aminél még rosszabb az arány mert 30.ból több mint 10.et!

Az most hogy te a marha nagy szerencsétlenségedre belenyúltál pont 2.rosszba nem írható le hogy minden Sapphire ilyen lenne! De valószínűnek tartom hogy azoknál is ennyit szerencsétlenkedtél mint most 78xx nél és ez lett a fizetség érte!
(ne érts félre nem rosszból mondtam) Én megvettem most is a 7850.et megjelenés után pár héttel és még most is azt mondom jobban jártam mind ha most kéne megvennem, mert most meg azóta is csak folyamatosan megy felfelé az ára! Én 59.ért vettem originál újonan 2.év garival! a jelenlegi helyzetet elnézve még jó darabig nem lesz ennyiért! Szóval nem szabad húzni halasztani ha van egy jó lehetőség.... mire újra lemegy az ára(főleg annyira ami neked kedvező lenne) addigra már kifutó széria lesz.. és én már valószínű eladásán fogok gondolkodni nem a vételén....
És megint csak ne érts félre én sem 20.éves 1edül álló vagyok akinek se kutyája se macskája...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(ne érts félre nem rosszból mondtam) Én megvettem most is a 7850.et megjelenés után pár héttel és még most is azt mondom jobban jártam mind ha most kéne megvennem, mert most meg azóta is csak folyamatosan megy felfelé az ára! Én 59.ért vettem originál újonan 2.év garival! a jelenlegi helyzetet elnézve még jó darabig nem lesz ennyiért! Szóval nem szabad húzni halasztani ha van egy jó lehetőség.... mire újra lemegy az ára(főleg annyira ami neked kedvező lenne) addigra már kifutó széria lesz.. és én már valószínű eladásán fogok gondolkodni nem a vételén....
És megint csak ne érts félre én sem 20.éves 1edül álló vagyok akinek se kutyája se macskája...