Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Bármelyik tesztben nézem mindenhol nagyon hűvösnek és halknak írják le a kártyát, és mindenhol ez jön ki győztesként, legalább is hőmérséklet szempontjából, hang terén 40dB-en operál a kártya load alatt, ami még halknak mondható. A műanyag borítás rajta ugyan az ahogy néztem mint a WF2 -n, csak természetesen hosszabb a 3 venti miatt. A ventillátor % pedig ahogy már HSM kollega írta egyáltalán nem mérvadó, az előző kártyám (EVGA GTX660SC) 40% -ig pörgött fel max, a fölé csak kézi beállítások mellett ment de akkor már visított. A Sapphire-omon 50% fölött van még jóval és halk, a légszállítás mégis sokkal nagyobb (2 venti vs. ref hűtő). Pöröghet valami 2000rpm -en és nevezhetjük 50%-nak, de erre a fordulatszámra lett tervezve, ez ugyan így igaz lehet valamire ami 1200rpm-en pörög és 80%-nak van írva. Jó az a borítás, nem egy TF3 minőség (mármint külsőleg) de ha azt tekinted nem is fizetsz felárat a márkáért, és ennyi pénzért ezek azért elég minőségi kártyák.

-
HSM
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
Kérlek, így: "Amúgy az fasza, hogy van légszállítás, de ha már
45%-on ittvisít nekem, azt nem tudom tolerálni."A baj a visítás. Tök mindegy, ez 1200rpm vagy 1900, de ha szar a venti, 1200-on is lehet hangosabb, mint egy másmilyen 1900-on. Ezért mondtam, tök felesleges ezt hasonlítgatni különböző hűtéseknél. Az számít, tud-e halkan, stabilan, elfogadható hőfokokkal működni, avagy sem a komplett kártya+hűtő+venti. Ugyanis ez a három dolog mind összefügg.
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Chrome
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest